Tribuna
Flash sport

D. NICULAE, CEA MAI MARE NOTĂ. Atacantul Daniel Niculae a primit cea mai mare notă, 7, în cotidianul L'Equipe, după ce a adus victoria formaţiei Auxerre, în deplasare cu Nancy, în etapa a XXXII-a a campionatului Franţei. Niculae, care a fost integralist, a marcat în minutul 88. Tot nota 7 a mai primit-o şi coechipierul său, portarul Sorin. Site-ul football.fr l-a notat pe Daniel Niculae cu 6: "Un gol care a venit ca recompensă pentru jocul său, chiar dacă a ratat numeroase ocazii". Daniel Niculae se află la al doilea gol consecutiv pentru Auxerre după ce a marcat şi în partida cu Paris-Saint Germain de săptămâna trecută. În total, în acest sezon în Ligue 1, Niculae are 4 goluri.
HĂNESCU URCĂ 4 LOCURI. Tenismanul român Victor Hănescu a urcat 4 poziţii şi se află pe locul 39, cu 1.025 de puncte, în clasamentul ATP, dat publicităţii ieri, informează site-ul atpworldtour.com. Hănescu a jucat duminică finala turneului de la Casablanca, pierdută în faţa elveţianului Stanislas Wawrinka, care a urcat 3 locuri, ajungând pe 20 în clasamentul ATP. Victor Crivoi a urcat o poziţie şi ocupă locul 131, cu 401 de puncte, iar Adrian Ungur a coborât două poziţii şi se află pe locul 167, cu 282 de puncte. La dublu, cel mai bine clasat român este Horia Tecău, pe locul 35, cu 1.872 de puncte, în urcare 7 poziţii. Horia Tecău, alături de suedezul Robert Lindstedt, a câştigat proba de dublu la Casablanca.
SORANA CÎRSTEA, ÎN COBORÂRE. Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a coborât 5 poziţii şi se află pe locul 41 cu 1.502 puncte, în clasamentul WTA, dat publicităţii ieri, informează site-ul wtatour.com. Între primele 100 de jucătoare din lume se află şi Alexandra Dulgheru, care a coborât 3 poziţii şi ocupă locul 51, cu 1.323 puncte, şi Raluca Ioana Olaru, care se menţine pe locul 81, cu 817 puncte. Monica Niculescu ocupă locul 136, în coborâre o poziţie, cu 467 de puncte, iar Edina Gallovits se află pe locul 127, în urcare 11 poziţii, cu 505 de puncte. Simona Halep a urcat 21 de locuri şi se află pe poziţia 145, cu 411 de puncte. La dublu, cel mai bine clasată româncă este Monica Niculescu, care se află pe locul 29, cu 2.810 puncte. România mai este reprezentată în top 100 la dublu de 3 jucătoare: Sorana Cîrstea (locul 67 - 1.330 de puncte), Raluca Ioana Olaru (locul 83 - 932 puncte) şi Edina Gallovits (locul 85 - 904 puncte).
ROMARIO, SEX ÎN VESTIAR. Fostul internaţional brazilian Romario a recunoscut, într-un inteviu acordat Globoesporte, că a făcut sex în vestiarele stadionului Maracana pe vremea primei sale perioade de jucător la Vasco da Gama (1987-1988), a informat, ieri, cotidianul Gazzetta dello Sport în ediţia sa online. "Mi s-a întâmplat să fac sex în vestiarul stadionului Maracana. Am întârziat pentru un control antidoping în stadion şi eram doar eu, prietena mea şi un gardian la intrare, aşa că am profitat pentru o aventură rapidă", a spus Romario, despre cele petrecute după un meci Vasco da Gama şi Corinthians, dintr-un turneul local brazilian. Potrivit cotidianului italian, fostul atacant brazilian a fost imitat, mai recent, de jucătorul croat Dino Drpic cu prietena sa Nives Celsius (mai mult de un an în urmă la stadionul grupării Dinamo Zagreb) şi de atacantul argentinian Fernando Gago cu prietena sa Pia Martinez (în iunie anul trecut, în vestiarul stadionului Monumental, după jocul Argentina - Columbia). Romario a recunoscut că a făcut multe greşeli în cariera sa sportivă, dar nu regretă nimic: "Fotbalişti sunt mereu înconjuraţi de femei şi ispitele abundă. Am făcut multe prostii, pe care, cu gândirea de acum, sigur nu le-aş repeta, dar nu am nicio mustrare de conştiinţă. Jucătorii sunt idoli şi ar trebui să se comporte ca atare, dar mai întâi de toate sunt bărbaţi. E stupidă povestea că nu ar trebui să faci anumite lucruri, doar pentru faptul că obţii foarte mulţi bani. În timpul Copei America din 1997, după primul joc împotriva Bolivia, am fugit din cantonament să mă văd cu prietena mea, dar a fost singura abatere în cariera mea cu tricoul naţionalei Braziliei". (b.o.n.)
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA