Tribuna
PNL
Flash sport
Ovidiu BOICA
1536 vizualizari

"BURSUCUL" NU VA ANTRENA SCOŢIA. Şefii Federaţiei Scoţiene de Fotbal au dezminţit informaţiile conform cărora antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, este pe punctul de a deveni noul selecţioner al Scoţiei, informează publicaţia The Sun. Conform presei, Dan Petrescu urma să discute, în zilele următoare, pentru preluarea postului de selecţioner, sugerându-se chiar că va avea un secund scoţian. "Am aflat că şeful federaţiei, Gordon Smith, a fost de acord să aibă o întâlnire cu reprezentanta românului la Londra, Francesca de Sousa, în această săptămână. Însă, Smith s-a răzgândit după ce Francesca de Sousa a făcut public faptul că Petrescu era vizat pentru post", scrie The Sun. Scoţia nu are selecţioner după demirea lui George Burley, luna trecută.
"BABICU", EXCLUS DIN LOT. Portarul echipei Astra Ploieşti, Cristi Munteanu, a fost exclus din lot în urma "ieşirilor sale inadmisibile din vestiar şi declaraţiilor mincinoase şi defăimătoare la adresa antrenorului Nicolo Napoli", se arată într-un comunicat postat, ieri, pe site-ul clubului. "Totul s-a produs din momentul în care antrenorul a hotărât titularizarea lui Miron, preferat pentru un meci în care se anticipa (şi aşa s-a întâmplat!) că Dinamo va juca cu mingi înalte. Cel ce a decis la penaltiuri calificarea în meciul din Cupa României cu FC Timişoara acuzase dureri lombare la sfârşitul săptămânii trecute, ceea ce a determinat intrarea sa într-un program special. Supus unor amănunţite investigaţii medicale, Bogdan (n.r. Miron) a primit avizul de specialitate marţi, iar testul specific efectuat, pe teren, l-a confirmat apt de joc", se mai scrie în comunicat. Nicolo Napoli a declarat, marţi, că portarul Cristi Munteanu va fi îndepărtat de la prima echipă, din cauza comportamentului avut înaintea meciului cu Dinamo.
RENAULT F1, PE MÂNA UNUI LUXEMBURGHEZ? Gerard Lopez, un investitor din Luxemburg, a declarat, ieri, că este interesat să preia echipa de Formula 1 Renault, al cărei viitor va fi decis astăzi, informează AFP. "Există anumite cicluri. Situaţia actuală a Formulei 1, această perioadă de schimbare, crează oportunităţi pentru apariţia de noi echipe şi noi investitori. Dacă vom prelua Renault, vom achiziţiona echipa în întregime", a precizat Gerard Lopez în cadrul unui forum dedicat sponsorilor şi tuturor celor implicaţi în sporturile cu motor. Gerard Lopez este fondator al firmei Mangrove Capital Partners şi preşedintele Genii Capital, două fonduri de plasament care au investit în ultimii ani în noile tehnologii şi pe Internet. "Formula 1 rămâne extrem de interesantă pentru oameni, dar trebuie să apropiem acest sport de public. Eu nu cred că echipa de F1 este cea care câştigă bani, ci toate celelalte activităţi generate de această echipă. Este vorba de un exerciţiu de marketing", a mai spus Lopez. Soarta echipei de F1 Renault va fi decisă astăzi, la Paris, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al constructorului francez. Singurul candidat cunoscut până acum pentru preluarea echipei este britanicul David Richards, patron la Prodrive şi acţionar Aston Martin. Spre deosebire de Lopez, Richards cunoaşte foarte bine Formula 1, deoarece a lucrat la Benetton şi British American Racing.
O NOUĂ CALIFICARE. Echipa de volei feminin Unic Piatra Neamţ s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale Challenge Cup, deşi a fost învinsă în deplasare de multipla campioană a Spaniei, CV Tenerife, scor 3-2 (22-25, 25-22, 25-21, 25-27, 15-11), în returul 16-imilor competiţiei. Calificarea formaţiei din Piatra Neamţ s-a datorat faptului că în tur, pe teren propriu, s-a impus cu scorul de 3-1. Meciurile din optimile de finală vor avea loc în luna ianuarie 2010.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica