Tribuna
Flash sport

PHELPS REVINE ÎN MAI. Înotătorul Michael Phelps, multiplu campion olimpic, va reveni la 14 mai, la reuniunea de la Charlotte, după suspendarea de 3 luni, impusă de Federaţia Americană de Nataţie, informează Gazzetta dello Sport. Phelps, campion olimpic în 8 probe la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost suspendat după ce, într-un tabloid britanic, a apărut o fotografie cu el fumând canabis, la o petrecere organizată în noiembrie, în statul Carolina de Sud. Săptămâna trecută, poliţia a arestat 8 persoane participante la evenimentul respectiv, 7 dintre ele pentru posesie de droguri şi una pentru trafic de droguri. După expirarea suspendării sale, Phelps va putea aparticipa la trialul american pentru Campionatele Mondiale (7-11 iulie, la Indianapolis) şi, eventual, la turneul final (26 iulie-2 august, la Roma).
JO JO DAN LUPTĂ PE 13 MARTIE. Oficialii clubului Interbox au anunţat, marţi, că în cadrul galei în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a treia oară centura mondială la categoria supermijlocie, va boxa şi românul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, în faţa mexicanului Cesar Soriano, informează boxingscene.com. Oficialii clubului canadian au anunţat meciurile ce vor avea loc în cadrul galei "Superstition", programată vineri, 13 martie, la Bell Centre din Montreal, şi în care principalul eveniment este partida dintre campionul mondial la box profesionist, versiunea IBF, Lucian Bute, şi columbianul Fulgencio Zuniga. Ion Ionuţ are un palmares de 23 de victorii la profesionişti, dintre care 13 prin KO.
USF 1 LANSATĂ OFICIAL. Echipa americană de Formula 1 USF1 a fost lansată oficial, marţi, în Statele Unite, iar finanţatorii acestei grupări au asigurat că monoposturile vor fi gata de competiţie pentru sezonul 2010. USF1 va avea sediul central în Carolina de Nord, acolo unde NASCAR şi Campionatul american de Stock-car sunt în prim plan, dar cei doi finanţatori ai acestui proiect, Peter Windsor şi Ken Anderson, au menţionat că o echipă de F1 îşi va găsi fanii săi în SUA. "Există mai multă infrastructură şi mai mult public în Statele Unite ca în oricare parte a planetei", a precizat Ken Anderson, care a mai avut experienţe în trecut în Marele Circ la echipele Williams şi Ferrari. Anderson a dat asigurări că acest poiect beneficiează de sprijinul boss-ului Formulei 1, Bernie Ecclestone. "Ne-a spus: «Super, faceţi-l»", a precizat Anderson. Fără să ofere detalii legate de finanţarea echipei, cei doi americani au dezvăluit că se bazează pe un buget anual de funcţionare de 62 de milioane de dolari (48 de milioane de euro).
SÎNMĂRTEAN REVINE LA BISTRIŢA. Mijlocaşul Lucian Sînmărtean, fost component al formaţiilor Panathinaikos Atena şi FC Utrecht, a semnat un contract până la sfârşitul sezonului cu gruparea Gloria Bistriţa. "Sunt bucuros că am revenit la Gloria. Sper să fac treaba bună şi să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Îmi doresc ca Gloria să debuteze cu dreptul în retur şi să obţină victoria duminică, în fata Rapidului. Nu ştiu dacă voi intra în calculele antrenorului pentru acest meci, dar atunci când voi fi folosit voi da totul pe teren”, a declarat Lucian Sînmărtean pentru site-ul acfgloria.ro.
"PANDURII", BUNI DE PLATĂ. Comisia pentru Statutul Jucătorului a decis, ieri, că partida Dinamo - Pandurii, din etapa a XVIII-a a Ligii I, va fi programată doar în cazul în care gruparea gorjeană achită datoria de 250.000 de euro faţă de clubul bucureştean, a anunţat directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu. Echipa din Tg. Jiu este obligată să plătească până astăzi prima tranşă din transferul jucătorului Ilie Iordache, de la Dinamo, în valoare de 250.000 de euro. Partida Dinamo-Pandurii, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, era programată duminică, de la ora 20.30. (b.o.n.)




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA