Tribuna
PNL
Flash sport
Ovidiu BOICA
935 vizualizari

CUPA ROMÂNIEI. Două dintre meciurile din optimile de finală ale Cupei României se dispută astăzi, după următorul program: Dunărea Galaţi - FC Timişoara, la Bucureşti, pe stadionul Regie, ora 13.00; Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi, la Buzău, de la ora 14.45.
SORANA CÂRSTEA PE 37. Jucătoarea româncă de tenis Sorana Cârstea a coborât o poziţie în clasamentul WTA dat publicităţii ieri, în care ocupă locul 37, cu 773 de puncte, informează site-ul wtatour.com. Următoarea sportivă din România din ierarhia WTA este Monica Niculescu, care se află pe locul 47, cu 623 de puncte, după ce săptămâna trecută era pe poziţia 53. Edina Gallovits se poziţionează pe locul 84, cu 399 de puncte, ea urcând 10 locuri. Raluca Ioana Olaru a urcat două poziţii, până pe locul 126, cu 265 de puncte.
NOMINALIZĂRI. Federaţia Internaţională de Atletism a anunţat, ieri, cei 3 nominalizaţi pentru premiul "Atletul Anului în 2008", atât la masculin cât şi la feminin, după ce listele iniţiale cuprindeau câte 10 sportivi, informează site-ul oficial al IAAF. Finaliştii la masculin pentru titlul de atletul anului sunt: Kenenisa Bekele (Etiopia), Usain Bolt (Jamaica) şi Dayron Robles (Cuba). La feminin, au fost nominalizate: Tirunesh Dibaba (Etiopia), Elena Isinbaieva (Rusia) şi Pamela Jelimo (Kenia).
Lista iniţială a nominalizaţilor pentru atletul anului mai cuprindea sportivii: Irving Saladino (Panama), Haile Gebrselassie (Etiopia), Samuel Wanjiru (Kenia), Andreas Thorkildsen (Norvegia), Bryan Clay (SUA), LaShawn Merritt (SUA), Andrey Silnov (Rusia). La feminin, lista iniţială cuprindea atletele: Veronica Campbell-Brown (Jamaica), Melaine Walker (Jamaica), Valerie Vili (Noua Zeelandă), Barbora Spotakova (Cehia), Blanka Vlasici (Croaţia), Gulnara Galkina-Samitova (Rusia), Francoise Mbango (Camerun).
Câştigătorii celor două secţiuni vor fi anunţaţi la 23 noiembrie, la Monaco, în cadrul "Galei Mondiale de Atletism".
Sportivii rămaşi în cursa pentru Atletul Anului au fost desemnaţi de voturile "Familiei IAAF" şi de suporteri. Voturile "Familiei IAAF" au cântărit 70 la sută din rezultatul final, în timp ce publicul a putut vota prin internet, alegerea lor valorând 30 la sută din vot. IAAF a anunţat că au fost înregistrate 493.353 de voturi din partea publicului. Votul pentru desemnarea nominalizaţilor finali pentru atletul anului a început la 13 octombrie şi s-a încheiat duminică.
PLATINI ÎN ROMÂNIA. Preşedintele UEFA, Michel Platini, va sosi în această săptămână la Bucureşti pentru a inspecta stadiul lucrărilor la Stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu, informează site-ul oficial al FRF. Preşedintele UEFA, Michel Platini, va întreprinde o vizită la Bucureşti, joi şi vineri. Din delegaţie vor mai face parte Marios N. Lefkaritis, vicepreşedinte al UEFA, Pascal Torres, şef al departamentului "Dezvoltarea Asociaţii Naţionale" , şi Kevin Lamour, asistent al preşedintelui Platini.
BRĂDEANU E ÎNSĂRCINATĂ. Conducerea clubului de handbal feminin Gyor ETO, din Ungaria, a anunţat, ieri, că jucătoarea Aurelia Brădeanu va renunţa temporar la performanţă, din cauza faptului că este însărcinată. "După meciul de duminică, pe care l-am jucat acasă, cu Ikast, jucătoarea a venit şi m-a anunţat că este însărcinată. Momentan nu avem o soluţie de valoarea Aureliei Brădeanu şi este posibil să continuăm cu echipa aşa cum este în formula actuală", a declarat preşedintele clubului ungar, Vanyus Attila. Astfel, Aurelia Brădeanu nu va face parte din lotul echipei naţionale pentru Campionatul European de handbal, ce va avea loc în Macedonia în luna decembrie.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia