Tribuna
Flash sport

NICOLIŢĂ, DORIT DE NAPOLI. Mijlocaşul Bănel Nicoliţă se află în atenţia clubului SSC Napoli, care caută un jucător liber de contract ce poate evolua în banda dreaptă, după accidentarea lui Lorenzo Insigne, a anunţat, luni, site-ul napolitoday.it. Nicoliţă, în vârstă de 29 de ani, este liber de contract după ce i s-a încheiat înţelegerea cu gruparea franceză AS Saint-Etienne. Conform sursei citate, Bănel Nicoliţă are avantajul că poate evolua pe ambele benzi şi o poate face şi în atac şi în apărare. Site-ul napolitoday.it a mai scris că pe lista napoletanilor se mai află portughezul Simao Sabrosa (35 de ani), mexicanul Nery Castillo (30 de ani), polonezo-germanul Piotr Artur Trochowski (30 de ani) şi belgiano-marocanul Yassine El Ghanassy (24 de ani). Atacantul echipei Napoli, Lorenzo Insigne, a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept şi urmează să fie indisponibil aproximativ patru luni. Insigne s-a accidentat în minutul 25 al meciului câştigat de Napoli, scor 1-0, cu Fiorentina, în etapa a XI-a a campionatului Italiei.
BRIGADĂ SUEDEZĂ LA ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Arbitrul suedez Jonas Eriksson va arbitra partida dintre echipa naţională a României şi reprezentativa Irlandei de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2016, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. Eriksson va fi ajutat de compatrioţii săi Mathias Klasenius, Daniel Warnmark (ambii asistenţi), Stefan Johannesson, Markus Strombergsson (ambii asistenţi suplimentari) şi Mehmet Culum (rezervă). Partida România - Irlanda de Nord, din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe "Arena Naţională" din Bucureşti.
TUDOR ARBITREAZĂ GERMANIA - GIBRALTAR. Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru partida dintre echipa naţională a Germaniei şi reprezentativa Gibraltarului, din preliminariile EURO 2016. Tudor va fi ajutat de asistenţii Aurel Oniţă şi Octavian Şovre şi de asistenţii suplimentari Ovidiu Haţegan şi Cristian Balaj. Arbitru de rezervă va fi Ovidiu Artene. Partida Germania - Gibraltar se va disputa vineri, de la ora 21.45, la Nurnberg.
BAWAB ŞI NUNO ROCHA, LA NAŢIONALĂ. Jucătorii formaţiei CS Universitatea Craiova, Thaer Bawab şi Nuno Rocha, au fost convocaţi la echipele naţionale ale Iordaniei, respectiv a Republicii Capului Verde, informează site-ul oficial al grupării oltene. Thaer Bawab a fost convocat pentru cele două partide amicale ale reprezentativei Iordaniei programate la 14 şi 18 noiembrie. În prima, Iordania va întâlni Coreea de Sud, iar în cea de-a doua un adversar care nu a fost încă stabilit. De asemenea, Nuno Rocha se află în lotul echipei naţionale a Republicii Capului Verde pentru meciurile cu Niger (15 noiembrie) şi Zambia (19 noiembrie), din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni din 2015.
TOT "IBRA". Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a fost desemnat, luni, fotbalistul anului în Suedia pentru a noua oară în carieră, informează AFP. Ibrahimovici, în vârstă de 33 de ani, a primit această distincţie din 2005 şi până în prezent, cu excepţia anului 2007. "Este a noua oară când primesc acest prremiu, dar mereu sunt emoţionat. A fost visul meu din copilărie să devin cel mai bun", a declarat Ibrahimovici în cadrul ceremoniei care s-a desfăşurat la Stockholm. Cea mai bună jucătoare suedeză a fost desemnată Lotta Schelin (Olympique Lyon), în vârstă de 30 de ani. Schelin a mai primit acest trofeu în 2006, 2011, 2012 şi 2013.
CONTROL DE FAIR-PLAY FINANCIAR ÎN LIGA I. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, în şedinţa de luni, introducerea fair-play-ului financiar pentru Liga I, care prevede monitorizarea cluburilor în ceea ce priveşte datoriile restante către alte grupări şi angajaţi, informează site-ul oficial al federaţiei. Membrii CEx. au decis că se sancţionează cu depunctare încălcarea cerinţelor de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I, începând cu procesul de monitorizare pentru sezonul competiţional 2015/2016. Dacă la data de 30 septembrie clubul licenţiat nu va face dovada achitării datoriilor financiare restante către cluburi şi către angajaţi, înregistrate până la data de 30 iunie, clubul respectiv va fi sancţionat cu un punct. Dacă nici la data de 31 octombrie clubul licenţiat nu va face dovada achitării acelor datorii înregistrate la 30 iunie, clubul respectiv va fi sancţionat cu două puncte.
S-AU STABILIT SFERTURILE CUPEI LIGII. Steaua va întâlni formaţia CSMS Iaşi în sferturile de finală ale Cupei Ligii, iar Dinamo va juca în compania Universităţii Cluj, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, ieri, la sediul LPF. Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Ligii este următorul (primele echipe sunt gazde): Dinamo - Universitatea Cluj, CSMS Iaşi - Steaua, Pandurii - Oţelul, Astra Giurgiu - FC Viitorul.  Întâlnirile din sferturile de finală ale Cupei Ligii se vor disputa între 12 şi 14 decembrie 2014, într-o singură manşă eliminatorie.OFERTĂ SUPER PENTRU CHIRICHEŞ. Clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe fundaşul Vlad Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere grupării Tottenham suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internaţionalul român, informează presa engleză. Arsenal l-a pierdut vara trecută pe Thomas Vermaelen, care a fost achiziţionat de FC Barcelona. Managerul Arsene Wenger a decis să nu aducă un înlocuitor pentru fundaşul belgian, hotărâre care pare să nu fi fost una inspirată. De aceea, tehnicianul încearcă să completeze lotul "tunarilor" în următoarea parioadă de transferuri. De un împrumut al românului sunt interesate campioana Italiei, Juventus Torino, şi Internazionale Milano, potrivit unei informaţii apărute, săptămâna trecută, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio. Vlad Chiricheş, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de la Steaua în vara anului trecut, în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline. (b.o.n.)




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA