Tribuna
PNL
Fiul lui Horea Rotaru a semnat cu BC CSU Sibiu. ”Un shooting guard de perspectivă, fost internațional U18”
Ovidiu BOICA
769 vizualizari
Fiul lui Horea Rotaru a semnat cu BC CSU Sibiu. ”Un shooting guard de perspectivă, fost internațional U18”
© transilvaniareporter.ro

 

BC CSU Sibiu și-a acontat, pentru două sezoane, serviciile unui tânăr și promițător baschetbalist, Anton Rotaru. Fost component al lotului național Under 18, Toni este un shooting guard de perspectivă și se alătură familiei galben-albastre, după ce și-a petrecut perioada de juniorat la Cluj, a anunțat clubul sibian printr-un comunicat de presă.

 ”Sunt fericit cu alegerea de a veni la Sibiu. În primul rând, publicul este unul iubitor de baschet și sunt convins că mă voi simți foarte bine în Sala Transilvania. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc coechipierii, staff-ul, începerea antrenamentelor și a sezonului, după o pauză nedorită. Sunt convins că vom face împreună un sezon bun și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe plan colectiv, dar și individual. Hai CSU!”, a declarat Anton Rotaru.

Anton Rotaru este născut pe 10 mai 2002 și măsoară 1,88 metri. El a evoluat în lotul național al României sub comanda lui Hristu Șapera, iar în sezonul trecut a fost titular la ”U” BT Cluj în partida cu KB Rahoveci din FIBA Europe Cup. În acel meci, timp de 13 minute, a marcat două puncte și a reușit 3 recuperări și o pasă decisivă, conform bc-csusibiu.ro.

Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Anton Rotaru, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Rotaru a fost component de bază a lotului Under 18 de la Cluj. El e fiul lui Horea Rotaru, renumitul baschetbalist clujean care a făcut parte din echipa Universității Cluj, în anii `90.

”Toni este tânăr jucător extrem de promițător și care va avea șansa la BC CSU Sibiu să crească și să își îmbunătățească mult calitățile, pentru a deveni un jucător important și relevant pentru campionatul nostru. Mă bucur că vine la noi, consolidând și completând contigentul nostru de jucători tineri de mare perspectivă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia