Tribuna
Finală cu repetiție la BCR Sibiu Open. Bosniacul Dzumhur caută revanșa în fața compatriotului Fatic după înfrângerea din 2022. Cehii Paulson și Vrebensky, victorioși la dublu
Ovidiu BOICA
784 vizualizari
Finală cu repetiție la BCR Sibiu Open. Bosniacul Dzumhur caută revanșa în fața compatriotului Fatic după înfrângerea din 2022. Cehii Paulson și Vrebensky, victorioși la dublu
© Vlad DUMITRU
Bosniacii care s-au înfruntat în finala de anul trecut, pe terenul principal al Tenis Club Pamira, Damir Dzumhur și Nerman Fatic, se vor duela pentru trofeu și anul acesta, duminică, de la ora 13:00. Dzumhur are de luat o revanță în fața prietenului său.

 

Finala de anul trecut, de la Sibiu, se va repeta duminică, de la ora 13:00. Prieteni foarte buni în afara terenului, bosniacii Damir Dzumhur și Nerman Fatic se vor duela din nou pentru trofeu la BCR Sibiu Open, turneul ATP Challenger cu premii în valoare totală de 75.000 de euro.
Cel mai experimentat jucător prezent la turneul de la Sibiu, cu premii de peste 6 milioane de dolari în carieră și care face parte dintr-un club select al celor care au victorie la Rafael Nadal, Damir Dzumhur are de luat o revanșă în fața lui Fatic. 
În semifinala de sâmbătă, Nerman Fatic, favorit 8 pe tabloul de simplu la BCR Sibiu Open, l-a întâlnit pe maghiarul Zsombor Piros, principalul favorit al turneului, conform clasamentului ATP. Fatic a câștigat primul set destul de ușor, cu 6-2, dar favoritul a revenit cu un set solid pe care l-a încheiat cu 6-1. Piros a cedat însă fizic în setul al treilea, cu dureri evidente la coapsă, iar victoria a devenit mult mai facilă pentru bosniac. Ultimul set s-a încheiat cu 6-1 în favoarea campionului en-titre.
În cea de-a doua semifinală, Damir Dzumhur l-a întâlnit pe favoritul secund al turneului, italianul Flavio Cobolli. Meciul a fost mult mai strâns și mai dificil decât semifinala anterioară. Ambii jucători au asudat din greu pentru fiecare punct și multe dintre ghemuri s-au încheiat după egalități la 40. Experiența lui Dzumhur și-a spus cuvântul de această dată iar bosniacul a câștigat ambele seturi cu 7-5 și 6-4. 

© Vlad DUMITRU

Astfel, după 12 ani de BCR Sibiu Open, se înregistrează o nouă premieră, o finală cu repetiție. Meciul dintre cei doi bosniaci are loc duminică, de la ora 13:00, pe terenul central de la Tenis Club Pamira.

Victorie cehă la dublu

Turneul de dublu de la BCR Sibiu Open s-a încheiat sâmbătă. Față în față s-au aflat principalii favoriți, Piotr Matuszewski (Polonia) și Kai Wehnelt (Germania) cu favoriții 4, echipa cehă Andrew Paulson/Michael Vrebensky. 

© Vlad DUMITRU

Meciul a fost scurt, dar foarte spectaculos. Cehii au închis perfect toate liniile și au jucat foarte curajos la fileu, dominând de la cap la coadă. 
Ambele seturi s-au încheiat cu 6-2 pentru Paulson și Vrebensky.
BCR Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Oscar Downstream.
 
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA