Continental
Tribuna
FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0: Sibienii termină sezonul regulat cu o înfrângere
Ovidiu BOICA
1406 vizualizari
FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0: Sibienii termină sezonul regulat cu o înfrângere
Echipa sibiană a pierdut ultimul meci disputat în sezonul regulat. ”Alb-roșii” au cedat cu 2-0 la Voluntari, pe terenul ”lanternei”. Echipa lui Miriuță este la al patrulea meci consecutiv în campionat în care a primit câte două goluri. Hermannstadt intră în play-out cu 13 puncte, beneficiind de ajustare.

 

Sibienii au încheiat sezonul regulat cu un eșec pe terenul ultiei clasate, FC Voluntari. Antrenorul ”alb-roșilor” a trimis în teren o formulă de echipă ultra-defensivă, cu 4 fundași și trei mijlocași defensivi, având o prestație modestă în ofensivă. Cu excepția primelor minute și a unei sclipiri în partea a doua a jocului, sibienii au fost preocupați mai degrabă să taie cât mai sus încercările ilfovenilor de a se apropia de poarta lui Cristiano.
Ionuț Stoica a trimis în brațele lui Cojocaru, cu capul, în urma unui corner ('2). Un minut mai târziu, Buzan a trimis în brațele portarului Voluntariului.
La cealaltă poartă, Bușu a respins din fața lui Sanoh ('9). Eric i-a așezat mingea pe cap lui Țîră, din lovitură liberă, dar Cristiano a respins în corner ('22).
Apărarea sibiană a cedat cu un minut înainte de pauză, când Sanoh a insistat să pătrundă în careu pe stânga, a rezistat atacului lui Bușu, dar nu și la cel al lui Taira. Penalti clar, iar Eric de Oliveira a transformat cu siguranță, devenind cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1.
Șutul lui Rimane a fost deviat în corner, la 4 minute de la reluare. Cordea l-a întins serios pe Cojocaru ('56), iar Yazalde și-a încercat și el norocul, dar s-a opus încă o dată goal-keeper-ul Voluntariului ('62).
O nouă eroare a defensivei sibiene a fost taxată de Moussa Sanoh. Olandezul a primit un ”cadou” din partea lui Bușu și l-a taxat pe Cojocaru ('63).
Sanoh putea face ”dubla” în minutul 66. Eric ('74), Mățan ('76) și Țîră ('78) a irosit alte trei ocazii ale Voluntariului, care s-a impus în cele din urmă cu 2-0. 
 
FC Voluntari: Cojocaru -  Struna, Paşcanu, Achim, Vlad - De Lucas, Laidouni - Gheorghe (Măţan '73), Sanoh (Belu '67), Eric (Morar '76)- Ţîră. Antrenor: Mihai Teja.
FC Hermannstadt: Cristiano - Monteiro, Stoica, Dobrosavlevici, Buşu - Rimane (Dumitriu '74), Taira, Pires (Yazalde '54) - Buzan (Petrescu ’29), Cordea, Debeljuh. Antrenor: Vasile Miriuţă.




comentarii
1 comentarii

Dacă lua un punct, după înjumătățire ar fi avut de asemeni 13 puncte...Deci,cu sau fără remiză,va avea 13...
Twisted Titanium
23.02.2020 14:34
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia