Tribuna
Sevis
FC Interstar pune capăt colaborării cu FC Hermannstadt
b.o.n.
3582 vizualizari
FC Interstar pune capăt colaborării cu FC Hermannstadt
Clubul de copii și juniori a fost alături de echipa sibiană încă de la înființare. Printr-un comunicat de presă, managementul AFC Interstar susține că decizia nu are legătură cu reptrogradarea sibienilor în Liga 2.

 

După 6 ani, FC Interstar a decis să pună capăt colaborării cu FC Hermannstadt. Oficialii clubului de copii și juniori au dezvăluit, printr-un comunicat de presă, că decizia nu are nicio legătură cu retrogradarea echipei în Liga 2, susținând că aceasta a fost luată încă de la începutul acestui an.

”Asociatia Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu aduce la cunoștința tuturor că începând cu data de 30.06.2021, odată cu încheierea sezonului 2020/2021, colaborarea cu AFC Hermannstadt se va încheia. Decizia de a înceta colaborarea cu AFC Hermannstadt nu are nicio legătură cu retrogradarea acestei echipe din prima ligă.

Informăm pe această cale opinia publică că hotărârea de a rezilia contractul de colaborare a fost luată încă din luna ianuarie a acestui an, iar cele două cluburi au convenit, pe cale amiabilă, ca din această vară, fiecare grupare să își urmeze propriul drum.

Reamintim tuturor că ASFC Interstar Sibiu a fost alături de AFC Hermannstadt timp de 6 ani, chiar din prima zi de existență a acestui club, contribuind din plin (prin logistică, infrastructură , jucători, personal tehnic si auxiliar) la nașterea unei echipe care avea să aducă multe bucurii suporterilor sibieni.

În tot acest timp, prin contractul de colaborare, Interstar Sibiu, prin grupele sale de copii si juniori a reprezentat AFC Hermannstadt în toate campionatele organizate de FRF (n.a. Federația Română de Fotbal) și AJF (n.a. Asociația Județeană de Fotbal) la nivel juvenil si totodată a pus la dispoziție antrenori licențiați.

Nu putem decât să ne bucurăm că în tot acest timp am contribuit la obținerea licențierilor atât de necesare pentru participarea în liga 1 și, mai nou, am avut un aport important în Clasificarea Academiilor, acolo unde AFC Hermannstadt s-a clasat bine și foarte bine, obținând punctaje mari.

Le dorim celor de la AFC Hermannstadt mult succes pe viitor și o revenire cât mai rapidă acolo unde le este locul, respectiv in elita fotbalului românesc.

În ceea ce ne privește, vom continua drumul început acum 17 ani, vom continua să muncim și să demonstrăm, așa cum am făcut și până acum, că Sibiul dispune de copii talentați”, este comunicatul celor de la AFC Interstar.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia