Tribuna
Apa Canal
FC Inter, victorie la scor (16-0) cu FC Tălmaciu. ACS Mediaș rămâne pe primul loc datorită golaverajului mai bun
Ovidiu BOICA
2382 vizualizari
FC Inter, victorie la scor (16-0) cu FC Tălmaciu. ACS Mediaș rămâne pe primul loc datorită golaverajului mai bun
© Vali MACREA

 

Sâmbătă, pe Stadionul ”Obor”, echipa pregătită de Călin Moldovan a refăcut diferența cu care ACS Mediaș s-a impus, în prima etapă, cu AFC Agnita, de 16 goluri (18-2). ”Bleu-albaștrii” au câștigat cu 16-0 partida disputată în compania celor de la FC Tălmaciu.

La primul joc cu noul sponsor pe echipament, Alexandrion Group, FC Inter a condus cu 5-0 la pauză, iar în partea a doua a mai marcat 11 goluri. Stoia a deschis scorul în minutul 4, iar până la pauză au mai marcat Cătălin Tineiu ('8), Bărculeț ('21, '23) și Adrian Greavu ('45).

La reluare, pentru echipa sibiană au mai marcat Tineiu ('49, '81, '89), Câmpean ('60), Greavu ('65, '84), Giura ('62, '72), Standima ('70), Barbu ('77) și Ionuț Bratima ('83).

Antrenorul Călin Moldovan a folosit următoarea formulă de echipă: Ciorgovean - Câmpean (Luca - '79), Oprișor (Standima '60), Bărculeț, Giura, Boldea (Cornea '46), Bratima (cpt.), Stoia (Barbu '60), Tineiu, Belașcu (Băra '60), Greavu.

ACS Mediaș 2022 a câștigat, de asemenea, pe teren propriu, derbiul local cu Sparta. După 90 de minute, jucătorii lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță s-au impus cu 6-0 prin golurile marcate de Cristi Pajco (două), Giuliano Țili, Cristian Avram, Adrian Zomant și Cristi Nicula.

© Facebook Suporteri Gaz Metan Mediaș

Dumitru Solomon a început meciul cu ”unsprezecele” Fabio Blaga, Levente Toth, Cristi Avram, Paolo Stan, Adrian Zomant, Bogdan Jica, Raul Ignat, Sebastian Bârsan, Țili Giuliano, Alex Socaci, Cristi Pajco, conform paginii de Facebook Suporteri Gaz Metan Mediaș.

ACS Mediaș 2022 se menține pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a datorită golaverajului, +27, față de +23 al Interului. Ambele echipe au maximum de puncte, situație în care se mai află FC Avrig, care a câștigat cu 5-0, tot sâmbătă, pe propriul teren, cu Leii Șura Mică.

Aproape jumătate din meciurile etapei de weekendul trecut au aparținut oaspeților, FC Dumbrăveni câștigând cu 7-2 la Copșa Mică, pe terenul viitorului adversar al Interului, iar Păltiniș Rășinari și Arsenal Sibiu, cu 1-0, respectiv 2-0 la Sibiu, cu LSS Voința, și Miercurea Sibiului.

 

LIGA A IV-A, ETAPA A III-A

Sâmbătă, 17 septembrie

CS Orășenesc Copșa Mică - FC Dumbrăveni 2-7

ACS Mediaș 2022 - Sparta Mediaș 6-0

LSS Voința Sibiu - Păltiniș Rășinari 0-1

ACS Bradu - AFC Agnita 3-1

FC Avrig - Leii Șura Mică 5-0

FC Inter Sibiu - FC Tălmaciu 16-0

Duminică, 18 septembrie

Unirea Miercurea Sibiului - Arsenal Sibiu 0-2

ETAPA A IV-A, SÂMBĂTĂ, 24 SEPTEMBRIE, ORA 11:00

FC Dumbrăveni - Leii Șura Mică

AFC Agnita - FC Avrig

Păltiniș Rășinari - ACS Bradu

Sparta Mediaș - LSS Voința Sibiu

Arsenal Sibiu - ACS Mediaș 2022

FC Tălmaciu - Unirea Miercurea Sibiului

CS Orășenesc Copșa Mică - FC Inter Sibiu               


comentarii
1 comentarii

Vedeti de ce la baraje cad echipele din judetul Sibiu in cap - pentru ca nu exista competitie la liga 4. Ce au avut de castigat cei de la Inter cand joci cu nimeni ? Daca ar vrea sa se pregateasca pentru un eventual baraj ar trebui de acum sa joace in fiecare marti sau miecuri cate un meci cu echpe de liga 2 sau liga 3.
Vivi Dragan
21.09.2022 14:33
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA