Tribuna
FC Inter, prima victorie după 21 de ani
b.o.n.
7483 vizualizari
FC Inter, prima victorie după 21 de ani
© Facebook FC Inter
Echipa lui Călin Trohin și Nicolae Grigore a câștigat cu 3-1, pe ”Pietricica”, meciul susținut în fața celor de la Alma Sibiu și este primul lider al eșalonului județean.

 

FC Inter a revenit la viață după 21 de ani și a debutat cu o victorie în acest sezon comprimat al Ligii a IV-a, la finalul căruia se stabilește echipa care va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3. Echipa pregătită de Călin Trohin a câștigat cu 3-1 pe ”Pietricica” meciul disputat în compania celor de la Alma Sibiu.

Scorul a fost deschis chiar în primul minut de Mircea Risti, iar Sorin Zomant a majorat diferența în minutul 17. Dan Luca a redus din diferență la mijlocul primei reprize, pentru ca același Zomant să stabilească rezultatul final când mai erau 10 minute din meci.

Călin Trohin și Nicolae Grigore au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Andrei Piko - Radu Aldea Robert Tili 30), Gabriel Băra, Alexandru Barbu, Paul Dragomir (Călin Trohin 67), Mircea Risti (Sergiu Fălămaș 81), Adrian Secășan (Bogdan Chirilă 46), Valerian Șpan, Robert Stojec, Sorin Zomant.

De cealaltă parte, Adrian Demian a început partida cu ”unsprezecele” Gheorghe Vilău – Eduard Bica, Robert Frățilă, Darius Iacob, Dan Luca, Marcis Manea, Rareș Neamțu, Alexandru Păculea, Robert Peter, Robert Pîrvu, Roberto Răcean. Au mai intrat Darius Corcovean și Michael Schuster.

Într-un alt meci, disputat tot sâmbătă, Quantum/Cuantic Arsenal a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Interstar. Minutul 13 a fost cu ghinion pentru Alexandru Ganea, care a înscris în propria poartă, iar Alin Marcu a stabilit rezultatul final în ultimul minut al primei reprize.

Liviu Petrușel, antrenorul grupei de juniori născuți în 2004 a Interstarului, a început meciul cu Zoltan Peterfi – Darian Muntean, Claudiu Mărgărit, Robert Haiser, Darius Grigore, Alexandru Ganea, Paul Dragomir, Eduard David, Radu Daniel, Răzvan Damian și Yanis Bozan. La pauză, Raul Lucaveschi i-a luat locul între buturi lui Peterfi, iar Alexandru Mândrean a intrat în locul lui Muntean. Au mai evoluat Adrian Balika și Claudiu Iliuț.

La Arsenal, Cornel Cașolțan i-a folosit pe Ion Vlaicu, Marius Tecoanță, Teodor Șumutiu, Alexandru Pătruțiu, Costel Mitrică, Alin Marcu, Cornel Joarză, Constantin Gîrjoabă, Robert Genescu, Pavel Colin și Adrian Bujac. Au mai intrat Sebastian Bujac, Gabriel Dugulan, Raul Golfita, Adrian Pintia și Gheorghe Sbîrcea.

FC Avrig a stat în prima etapă.

comentarii
3 comentarii

Felicitariii ! Felicitari si pt. initiativa si succes pt obiectivul propus. F C Inter Sibiu DA, o echipa de sibieni pentru sibieni, NU echipa actuala din Liga 1, " multinationala " cu singur sibian , NU ne reprzinta pe noi sibieniii !
radu
19.04.2021 08:45
Mai Radule nu vezi ca noi la Sibiu avem echipe numai de liga 4 și maxim liga 3. Despre ce vorbim.
Suporter Hermanstadt
19.04.2021 12:27
Dragi sibieni va invitam la episodul 5 din serialul Clona :)))
Numele echipei Fc Interstars 2020 suna a num,e de echipa de Hattrick pt cei care stiti jocul :)))))
Palmaresul oficial nu se stie cine il are deci domnul Bartz ne propune un mare partz :))
Hai sictir ca m-am saturat cu fotbalul sibian.
Concluzie:Sibiul NU(DE 3ORI NU) are Fotbal sa va intre in cap odata.
Jean Gavrila priceputul
19.04.2021 14:34
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia