Tribuna
SEVIS
FC Hermannstadt și Gaz Metan rămân cele mai ”îngălbenite” echipe din Liga 1. Sibiul,în continuare singura fără ”roșu”!
b.o.n.
890 vizualizari
FC Hermannstadt și Gaz Metan rămân cele mai ”îngălbenite” echipe din Liga 1. Sibiul,în continuare singura fără ”roșu”!
Sibienii au primit 97 de cartonașe galbene în 29 de partide, în vreme ce echipa din Mediaș a încasat 92 de avertismente. FC Hermannstadt continuă să fie singura echipă din Liga 1 fără jucător eliminat.

 

FC Hermannstadt este, în continuare, cea mai ”îngălbenită” echipă din Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Sibienii au încasat până acum 97 de cartonașe galbene, astfel că, în ultima etapă, la Iași, ar putea depăși suta.

Locul secund în clasamentul echipelor cu cele mai multe cartonașe galbene încasate este ocupat de cealaltă echipă din județ, Gaz Metan Mediaș. ”Lupii negri” au fost sancționați de 92 de ori pnă acum.

Cele două echipe nu au nicio șansă să părăsească ultimele locuri pentru că următoarea clasată e la mare distanță. Jucătorii nou-promovatei UTA Arad au fost avertizați de 79 de ori în cele 29 de etape.

Dinamo București și Academica Clinceni au câte 78 de cartonașe galbene, iar Politehnica Iași, 73.

Cea mai cuminte echipă rămâne Universitatea Craiova, cu doar 45 de avertismente, urmată de FC Argeș și FC Viitorul, cu câte 57. FCSB are 58 de cartonașe galbene încasate, iar FC Voluntari, 63.

 

Sibienii, singurii fără jucător eliminat

 

FC Hermannstadt este singura echipă din Liga 1 care încă nu a primit niciun cartonaș roșu în cele 29 de etape scurse.

Universitatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Academica Clinceni au avut câte un jucător eliminat în tot sezonul, iar Chindia Tîrgoviște, cu unul mai mult.

Cele mai indisciplinate când vine vorba de eliminări sunt cele două formații din Moldova, Politehnica Iași și FC Botoșani, fiecare cu câte 6 eliminări.

 

Sibiencele, ultimele în clasamentul fair-play

 

Multele cartonașe roșii încasate le poziționează pe cele două echipe din județ pe ultimele locuri în clasamentul fair-play alcătuit de site-ul lpf2.ro.

Gaz Metan ocupă ultimul loc, cu 104 puncte. Medieșenii sunt trași în jos, în comparație cu FC Hermannstadt, de cele 4 cartonașe roșii încasate, două de cehul Ondrej Baco și câte unul de Nasser Chamed și Francisco Junior.

Locul 3 de la coadă este ocupat de nou-promovata UTA Arad, cu 94 de puncte (79 cartonașe galbene și 5 roșii), cu unul mai mult decât Dinamo București (78 ”galbene” și 5 eliminări), și trei peste Politehnica Iași.

Clasamentul fair-play este condus de Universitatea Craiova, cu 48 de puncte (45 cartonașe galbene și unul roșu. Podiumul este completat de FCSB, cu 61 puncte (58 ”galbene” și un cartonaș roșu), și de FC Argeș, cu 66 puncte (57 avertismente și 3 eliminări).

De menționat faptul că, în alcătuirea clasamentului fair-play, lpf2.ro a notat cu un punct cartonașul galben și cu 3 puncte pe cel roșu.

În această ierarhie nu au fost luate în calcul ultimele două meciuri din etapa a XXIX-a, Chindia Tîrgoviște – FC Voluntari și CFR Cluj – Dinamo București.

 

comentarii
1 comentarii

lasati povestile,nasol e ca fc sibiu(hermanstat,etc)e pe picate
echipa nu e rea,iar suporterii sint super
contributia echipei corupte primarie/fodor-prodanca/regecampf /milionarii de carton din r.moldova se vede
in viitoare konducere keine mitici,numa sibieni
andrei v
06.04.2021 15:22
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia