Tribuna
FC Hermannstadt: Răzvan Zamfir va depune plângere la Parchet. Ce spune Jazvic, jucătorul acuzat că l-a lovit cu pumnul pe oficialul sibian!
FC Hermannstadt: Răzvan Zamfir va depune plângere la Parchet. Ce spune Jazvic, jucătorul acuzat că l-a lovit cu pumnul pe oficialul sibian!

Directorul Departamentului de Scouting de la FC Hermannstadt, Răzvan Zamfir, a fost supus mai multor investigații medicale în cursul acestei zile după ce afost lovit, ieri, cu pumnii în plină figură, de Filip Jazvic, unul dintre jucătorii aflați încă sub contract cu echipa sibiană. Zamfir a afirmat că va depune joi plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu și susține că nu e cale de împăcare.

”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Și acum, când vorbesc cu dumneavoastră, nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum.

I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, mâine depun plângerea penală”, a spus Răzvan Zamfir, la Digi Sport Special.

 
Cum se apără Jazvic
Pe de altă parte, fotbalistul susține în continuare că el a fost primul lovit. ”Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine. Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el (n.a. Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine și eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat Filip Jazvic pentru GSP.ro.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia