Tribuna
Sevis
FC Hermannstadt pune în vânzare 4.000 de bilete la finala Cupei României. Peste 6.000 de sibieni aşteptaţi pe "Arena Naţională"
Ovidiu BOICA
2545 vizualizari
FC Hermannstadt pune în vânzare 4.000 de bilete la finala Cupei României. Peste 6.000 de sibieni aşteptaţi pe
Clubul sibian precizează, pe contul oficial de Facebook, că tichetele vor putea fi achiziţionate începând de luni, 21 mai. Tot atunci începe şi distribuirea biletelor acordate gratuit de FC Hermannstadt.
 
Pe lângă cele 2.000 de bilete la peluză pe care le oferă gratuit suporterilor, FC Hermannstadt mai pune în vânzare alte aproximativ 4.000 de tichete, repartizate clubului sibian în urma şedinţei care a avut loc astăzi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Acestea sunt la Peluza Sud şi Tribuna 2, putând fi achiziţionate începând de luni, 21 mai, de la casieriile Stadionului "Municipal". Tot la începutul săptămânii viitoare vor fi oferite suporterilor şi cele 2.000 de bilete gratuite, informează contul de Facebook al clubului. De asemenea, oficialii clubului de pe "Municipal" le recomandă fanilor care intenţionează să achiziţioneze bilete online de pe situ-ul FRF să opteze pentru locuri la Tribuna 2, în jurul sectoarelor 109 şi 110.
  • "În urma ședinței care a avut loc astăzi la FRF, vă comunicăm că începând de luni (n.a. 21 mai), în intervalul orar 10:00-18:00, la Stadionul "Municipal" Sibiu, suporterii pot achiziţiona bilete: 1. Peluza Sud (cca. 2.000 de bilete) - 15 lei; 2. Tribuna 2 (sectoarele 109 - 110 - cca. 2.000) - 30 lei. Îi îndemnăm pe suporterii care vor să-şi achiziționeze bilete online de pe site-ul FRF să aleagă Tribuna 2 - în jurul sectoarelor 109 şi 110. Tot începând de luni, vom oferi ţi cele 2000 de bilete gratuit suporterilor. Vă așteptăm!", este mesajul postat de FC Hermannstadt pe Facebook.

 

Deplasarea la Bucureşti, pe cont propriu

Clubul sibian a mai precizat, pe contul său oficial de Facebook, că nu va organiza deplasarea suporterilor la Bucureşti, pe 27 mai, dată la care se va disputa finala Cupei României, cu CSU Craiova. Totuşi, oficialii FC Hermannstadt susţin că, în cazul în care se constituie unul sau mai multe grupuri de suporteri care vor să facă deplasarea în comun, se pot adresa firmei sibiene Transmixt, care este dispusă să asigure, contra cost, autocare pentru deplasarea la Bucureşti.
  • "Clubul nostru nu organizează deplasarea la Bucureşti nici gratuit, nici contra cost. S-au purtat discuţii cu reprezentanţii firmei Transmixt, iar ei, la solicitarea unui număr mai mare de suporteri, sunt dispuşi să asigure mai multe autocare. Rugăm doritorii să sune la numărul de telefon 0269/230811. S-a transmis o solicitare şi la CFR pentru o garnitură specială, dar deocamdată nu s-a primit un răspuns", mai precizează sursa citată.
 
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia