Continental
Tribuna
FC Hermannstadt, primul punct în deplasare, în actualul sezon
Ovidiu BOICA
2371 vizualizari
FC Hermannstadt, primul punct în deplasare, în actualul sezon
Sibienii au reuşit, din a cincea încercare, să obţină primul punct pe terenul altei echipe, în actualul sezon. Meciul de la Botoşani, cu Poli Iaşi, s-a terminat nedecis şi fără gol. La FC Hermannstadt a debutat portughezul Taira.

 

Hermannstadt a obţinut în sfârşit primul punct în deplasare, în actuala ediţie. Sibienii au terminat, ieri, la egalitate, meciul disputat la Botoşani împotriva formaţiei lui Mihai Teja, CSM Politehnica Iaşi.
Jocul de la Botoşani a fost unul lipsit de spectaculozitate, cu puţine situaţii de gol. După o primă repriză ternă, la 3 minute de la reluare Devesa a dat emoţii defensivei "alb-roşilor", dar a trimis alături. David Caiado a replicat, cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, dar a fost blocat în momentul şutului de Frăsinescu. În cele din urmă, cele două echipe şi-au împărţit punctele.


În urma acestui rezultat, FC Hermannstat acumulează 10 puncte şi ocupă locul 10 în clasamentul din Liga 1. Pe sibieni îi aşteaptă o nouă deplasare în etapa a X-a, la Sf. Gheorghe.


POLI IAŞI: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Haţiegan (Platini ’46), Devesa (Popadiuc ’61), Horşia (Onea ’82) - Bălan.
HERMANNSTADT: Figueiredo - Tătar (Rimane ’61), Viera, Luchin, Opruţ - R. Pires, Taira - P. Petrescu, Caiado, Cordea (Jo Santos ’60) - Debeljuh (Yazalde ’81).
Cartonaşe galbene: / Taira ’37, Figueiredo ‘85
Arbitru: George Cătălin Găman. Asistenți: Florin Păunescu, Marius Badea. Rezervă: Mihai Amorăriţei.
Observatori: Costin Ioan Toma, Paul Mincu.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia