Tribuna
PNL
FC Hermannstadt, prima înfrângere din ultimele 10 meciuri în Liga 1
Ovidiu BOICA
827 vizualizari
FC Hermannstadt, prima înfrângere din ultimele 10 meciuri în Liga 1
© eurosport.ro

 

Echipa sibiană a pierdut, în această seară, pe Stadionul ”Dr. C-tin Rădulescu”, cu 1-0 confruntarea cu CFR Cluj, campioana en-titre. ”Ceferiștii” au pus astfel capăt seriei pozitive a lui Ruben Albes. Cu tehnicianul iberic pe bancă, FC Hermannstadt nu mai pierduse în Liga 1 de 9 meciuri.
Meciul de pe terenul din Gruia nu a fost unul spectaculos. În prima repriză sibienii au fost preocupați în special să închidă toate culoarele spre poarta lui Cristiano. Clujenii au beneficiat de mai multe cornere (6), au tras de patru ori la poartă, o singură dată solicitându-l pe Cristiano, în vreme ce, în dreptul sibienilor, statistica era zero.
Jucătorii lui Ruben Albes au început ceva mai sus repriza secundă, dar cu toate acestea n-au reușit să amenințe buturile apărate de Bălgrădean.
Golul a picat în poarta lui Hermannstadt, în minutul 66, Vinicius fentând defensiva sibiană și înscriind cu o lovitură de cap, în urma unui nou corner.
”Alb-roșii” puteau da lovitura în prelungiri, când Fabio Fortes a fost aproape de un nou gol pe final de meci, dar s-a opus Bălgrădean.
În cele din urmă, CFR s-a impus la limită, prin golul brazilianului de 36 de ani.
CFR CLUJ: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Cestor, Camora - Itu (Păun '46), Bordeianu (Hoban '88), Djokovic - Rondon (Burcă '88), Debeljuh (Omrani  '74), V. Costache (Petrila '57). Antrenor: Dan Petrescu.
FC HERMANNSTADT: Cristiano - Belu-Iordache, Viera, I. Stoica, Opruţ - R. Pires (Fortes '80), Dâlbea - P. Petrescu (Caiado '65), Sîntean (Dumitriu '64), Jo Santos - Ad. Bălan (Karanovic '64). Antrenor: Ruben Albes.
 

comentarii
1 comentarii

POLI IASI - GAZ METAN 1- 4, DE CE NU SCRIETI SI DESPRE GMM
E ECHIPA CE A FOST CLASIFICATAIN PLAY OFF
E ECHIPA FANION A JUDETULUI
soimii sb
14.09.2020 18:16
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia