Tribuna
FC Hermannstadt pierde restanța cu campioana CFR, ultimul meci al sibienilor la Mediaș, în Superligă. ”Alb-roșii” au revenit de la 0-2, dar au cedat cu 3-2 într-un meci al erorilor de ambele părți
Ovidiu BOICA
999 vizualizari
FC Hermannstadt pierde restanța cu campioana CFR, ultimul meci al sibienilor la Mediaș, în Superligă. ”Alb-roșii” au revenit de la 0-2, dar au cedat cu 3-2 într-un meci al erorilor de ambele părți
© Vali MACREA

 

Echipa sibiană a pierdut ultimul meci de pe teren propriu din Superligă susținut la Mediaș cu 3-2, după ce a revenit de la 0-2, la un moment dat. Hermannstadt a cedat în restanța cu CFR Cluj, pe care o va întâlni și în ultimul meci din acest an, de data asta în Gruia, cu puține zile înainte de Crăciun.
Rangelo Janga, olandezul născut în Curacao, a deschis scorul în minutul 10, când a reluat în plasă, cu capul, din plonjon, un balon centrat de Manea. Tot el a făcut 2-0 peste un sfert de oră. Burcă a trimis înalt din lovitură liberă în marginea careului de 16 metri, Letica a ieșit greșit pe centrare și Janga a reluat în plasă, cu capul.
Sibienii au redus din diferență cu 10 minute înainte de pauză, când Baba Alhassan a profitat de greșeala lui Yuri Matias, i-a pasat lui Daniel Paraschiv, care l-a evitat pe fundașul brazilian al CFR-ului și l-a învins pe Scuffet cu un șut plasat. Atacatul care tocmai a debutat cu gol în naționala mare a României, în victoria cu 5-0 de la Chișinău, cu Republica Moldova, este acum al doilea golgeter al Superligii, cu nouă reușite.
Mai mult, jucătorii lui Marius Măldărășanu au egalat, la 11 minute de la reluare. Paraschiv a verticalizat pentru Alex Oroian, care l-a învins pe Scuffet cu un șut la colț, de la 14 metri.
Apărarea sibiană s-a clătinat din nou în minutul 73, când Janga a trecut la serviciu și Malele n-a avut nicio emoție, marcând cu un șut la colț.
Mino Sota putea salva un punct în ultimele secunde, însă a trimis de puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Scuffet.
FC Hermannstadt rămâne cu 27 de puncte, pe locul 5, înaintea meciului de la Voluntari, de sâmbătă. Urmează chiar ultimul meci de la Mediaș, în Cupă, cu Chindia, apăoi mult-așteptata revenire pe ”Municipal”, cu Farul, pe 19 decembrie.
Marius Măldărășanu a început meciul cu ”unsprezecele” Letica - Butean, Fl. Bejan, I. Stoica, Opruț - Mino Sota, Biceanu, Baba Alhassan - Balaure, Paraschiv, Oroian. Au mai intrat P.Petrescu, Dr. Iancu, Medina, Năstăsie și Babic.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA