Tribuna
FC Hermannstadt pierde primul meci din 2023, 1-0 acasă, cu FCSB
Ovidiu BOICA
2278 vizualizari
FC Hermannstadt pierde primul meci din 2023, 1-0 acasă, cu FCSB
© Vali MACREA

 

FC Hermannstadt debutează în noul an cu stângul, sibienii pierzând pe ”Municipal” cu 1-0 în fața vicecampioanei FCSB. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Billel Omrani.

”Alb-roșii” rămân cu 24 de puncte, dar așteaptă să li se facă dreptate la TAS și să-și primească înapoi cele 9 puncte luate de FRF.

În etapa viitoare, FC Hermannstadt joacă în deplasare la Universitatea Craiova.

Revenim cu amănunte!

(ACTUALIZARE)

Billel Omrani, intrat de câteva minute în locul lui Miculescu, reușește deschiderea scorului în minutul 75. FCSB conduce cu 1-0 la Sibiu.

Schimbări la FC Hermannstadt, Călin Popescu și Răuță intră în locurile lui Oroian, respectiv Biceanu.

După gol, Oaidă intră în locul lui Octavian Popescu,la FCSB.

(ACTUALIZARE)

Alte schimbări, în repriza secundă, Bărbuț debutează la Hermannstadt, intră în locul lui Balaure, iar mai devreme, Florinel Coman i-a luatc locul lui Edjouma.

Sibienii au fost aproape de deschiderea scorului la câteva minute de la reluare, nou-intratul Petrescu șutând în bară, cu stângul, de la 26-27 de metri.

(ACTUALIZARE)

Dublă schimbare la oaspeți, la pauză, ies Compagno și Deian Sorescu, intră Andrei Cordea, fostul jucător al Sibiului, și Vali Crețu.

La FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu intră în locul lui Buhăcianu.

Vizibilitatebună în a doua parte a jocului, pe ”Municipal”, după ce, în prima parte, gazonul a fost... în ceață.

 

(ACTUALIZARE)

După o primă repriză în care cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare, tabela indică în continuare scor alb, pe ”Municipal”.

Simbolic, lovitura de începere a meciului a fost dată de Ion Gheorghe, fosta legendă a fotbalului sibian care a evoluat, în anii '80, și pentru Steaua.

   

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Pauza de iarnă a luat sfârșit, iar fotbalul revine în arenă. La fel și la Sibiu, unde în această seară, începând cu ora 20:45, se vor duela FC Hermannstadt și FCSB.
În așteptarea deciziei de la TAS în privința celor 9 puncte ”confiscate” de federație, sibienii speră să-și îmbunățească zestrea cu încă 3 după jocul cu vicecampioana. În cazul unei victorii, ”alb-roșii” ar continua seria pozitivă începută cu victoria din Cupă, cu Chindia, urmată de fenomenalul succes cu liderul Superligii, Farul, la reinaugurarea ”Municipalului” (4-0) și de victoria de pe terenul campioanei CFR (1-0), în ultimul meci al anului 2022.
   Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a fost nevoit să gândească o formulă de echipăfără accidentații Ionuț Stoica, Baba Alhassan și Paul Antoche, cărora li s-a alăturat pe lista indisponibililor și Saeed Issah, celălalt ghanez din lot, care e suspendat pentru această partidă. Măldărășanu începe jocul cu ”unsprezecele” 25. Karlo Letica - 17. Mihai Butean, 5. Florin Bejan, 70. Cornel Ene, 98. Raul Opruț - 14. Mino Sota, 29. Ciprian Biceanu - 98. Silviu Balaure, 28. Valentin Buhăcianu, 51. Alexandru Oroian - 30. Daniel Paraschiv.Pe bancă sunt 31. Vlad Muțiu, 24. Vlăduț Popa, 18. Paolo Medina, 13. Alexandru Răuță, 7. Petrișor Petrescu,20. Cristi Bărbuț, 11. Dragoș Iancu, 93. Călin Popescu și 77. Matko Babic. Așadar, Ene - fundașul transferat săptămâna trecută de la CS Mioveni - debutează cu această ocazie la Hermannstadt, situație în care s-ar putea afla alți doi jucători aduși în această iarnă, Vlăduț Popa și Bărbuț.
   De cealaltă parte, cuplul format din Leo Strizu și Mihai Pintilii a optat pentru următorii,din primul minut: 32. Ștefan Târnovanu - 22. Deian Sorescu, 5. Joyskim Dawa, 16. Jonas Tamm, 33. Risto Radunovic - 27. Darius Olaru, 8. Adrian Șut, 18. Malcom Edjouma - 11. David Miculescu, 96. Andrea Compagno, 10. Octavian Popescu. Rezerve sunt 99. Andrei Vlad, 2. Valentin Crețu, 6. Denis Haruț, 7. Florinel Coman, 17. Iulian Cristea, 19. Billel Omrani, 26. Răzvan Oaidă, 28. Alexandru Pantea, 98.Andrei Cordea.  

comentarii
1 comentarii

Daca vrem sa ajutam fotbalul din Sibiu ar trebui ca la fiecare meci de acasa stadionul sa fie plin. Sunt convins ca aceasta echipa nu poate pierde acasa decat cu echipe obisnuite cu presiunea. Sa mergem si la meciuri cu echipe tip FC ARGES,CHINDIA,U CLUJ,FC BOTOSANI si atunci vor urma multe victorii.
Vivi Dragan
23.01.2023 07:03
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA