Tribuna
Sevis
FC Hermannstadt pierde la Iași și intră în play-out la egalitate de puncte cu ultima clasată!
Ovidiu BOICA
869 vizualizari
FC Hermannstadt pierde la Iași și intră în play-out la egalitate de puncte cu ultima clasată!
© prosport.ro

 

Echipa sibiană a cedat, în această seară, cu 1-0 la Iași meciul disputat între ultimele două clasate. Astfel, FC Hermannstadt intră în play-out cu numai 13 puncte, la fel ca Politehnica. Sibienii au făcut un joc îndrăzneț, și-au creat mai multe ocazii, dar nu au reușit să-l învingă pe Brănescu. Și Cristiano a avut câteva intervenții bune, apărând inclusiv un penalti.

David Mayoral a sprintat, pe contraatac, dar n-a mai avut luciditatea de a-l pune în dificultate pe Brănescu după o cursă de 70 de metri (7) De înscris, au făcut-o însă ieșenii, Doru Popadiuc învingându-l pe Cristiano cu un șut din marginea careului mare după o combinație cu belgianul Vanzo (12).

Brănescu a scos de sub transversală bolta lui Dâlbea de la 18 metri (19). La celelalte buturi, Djuranovic l-a fentat pe Matricardi și a șutat de la 10 metri, dar Cristiano a deviat în corner (25).

Djuranovic a ratat incredibil, bine servit de Platini (39). La cabine, cele două echipe puteau intra la egalitate. Mayoral a centrat în spatele defensivei, pentru Yazalde, însă portughezul a fost încurcat de Baxevanos (45).

Mingea reluată acrobatic de Dâlbea, după 5 minute din repriza secundă, a fost respinsă în corner.

Djuranovic a mai ratat o dată, trimițând în zid dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, apoi a șutat de puțin pe lângă vinclu (59).

Cristiano a făcut penalti la o fază în care a sărit cu Răzvan Popa, dar tot el și-a răscumpărat greșeala și a parat lovitura de la 11 metri executată de – cine altul? – același Djuranovic (65).

Brănescu a fost atent la reluarea lui Viera, la prima bară, în urma unui corner (69). Un minut mai târziu, Passaglia a scos de pe linia porții la reluarea lui Dâlbea.

Sibienii au fost aproape de golul de 1-1, dar Bagaric a trimis în bară, cu capul (79).

Aralica l-a pus în dificultate pe Brănescu, în urma unei noi lovituri de la colțul terenului, apoi Bagaric a șutat în blocaj (84), iar în prelungiri, același Aralica a trimis prea slab în fața porții și ieșenii au reușit să rezolve situația de criză (90+1).

FC Hermannstadt termină sezonul regulat pe loc retrogradabil (15), cu 25 de puncte, și va intra în play-out cu 13 puncte, la fel ca Iașiul, care beneficiază însă de ajustare.

Poli Iaşi: L. Brănescu - R. Onea, N. Baxevanos, R. Popa, S. Buşu - M. De Iriondo, F. Vanzo, J. Passaglia - Platini, U. Djuranovic (Cristea '71), A. Stan (Popadiuc '6/Vega '77). Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Hermannstadt: Cristiano - R. Opruţ, O. Viera (Addae '86), P. Matricardi, A. Măţel, Aias Aosman, R. Dâlbea, L. Buzan (Petrescu '12) - David Mayoral (Sebaihi '70)- D. Bagaric, Yazalde (Aralica '70). Antrenor: Eugen Beza.

comentarii
1 comentarii

Catastrofelor!
Corny
13.04.2021 10:45
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia