Tribuna
FC Hermannstadt, la prima victorie din acest sezon, 3-1 la Ploiești, cu Chindia
Ovidiu BOICA
1247 vizualizari
FC Hermannstadt, la prima victorie din acest sezon, 3-1 la Ploiești, cu Chindia
© digisport.ro

 

Echipa sibiană s-a impus, în această seară, cu 3-1 pe Stadionul ”Ilie Oană” în fața formației Chindia Tîrgoviște. FC Hermannstadt a fost condusă cu 1-0, dar a reușit să întoarcă scorul până la pauză, iar David Mayoral a stabilit rezultatul final când mai erau 8 minute din meci.
Chindia a deschis scorul prin Daniel Popa, atacantul împrumutat de la Dinamo, care a profitat de o pasă prea moale a lui Raul Opruț între Ionuț Stoica și Cristiano, reluând în plasa porții, din unghi (10).
Fabio Fortes a ratat incredibil egalarea, reluând peste transversală din doar 4 metri o minge centrată de Caiado (25).
Sibienii au egalat după o jumătate de oră din meci dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Sîntean după faultul lui Pițian, transformată de Romario Pires.
Jucătorii lui Ruben Albes au cerut din nou penalti la un presupus henț al lui Dulca, dar ”centralul” Buși nu a putut fi înduplecat să indice încă o dată punctul cu var (35).
Andrei Sîntean și-a trecut în cont primul gol în Liga 1 cu 5 minute înainte de pauză, din lovitură liberă.
Aflat la debut în Liga 1, David Mayoral a profitat de cadoul lui Iacob, care a încercat să trimită acasă, cu capul, de la 40 de metri, stabilit rezultatul final (82).
FC Hermannstadt a bifat prima victorie din actualul sezon și are acum 5 puncte în clasamentul Ligii 1.
CHINDIA: Moldovan - Căpuşă, Dinu, Piţian, Iacob (Dumitraşcu '85)- Neguţ, Dulca, Ioniţă, Berisha (Yameogo '67) - D. Popa (Florea '66), Diaz (Raţă '29). Antrenor: Emil Săndoi.
FC HERMANNSTADT: Cristiano - Scarlatache, Viera, Stoica - Caiado (Sony Mustivar '88), Dâlbea, R. Pires, R. Opruţ - Jo Santos, F. Fortes (Karanovic '62), Sîntean (Mayoral '69). Antrenor: Ruben Albes.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia