Tribuna
FC Hermannstadt, la a doua remiză consecutivă. Sibienii ratează șansa de a urca pe locul secund
Ovidiu BOICA
1064 vizualizari
FC Hermannstadt, la a doua remiză consecutivă. Sibienii ratează șansa de a urca pe locul secund
Echipa lui Marius Măldărășanu a terminat la egalitate jocul de la Dej. Aceasta a fost a doua remiză la rând obținută de sibieni, după cea de acum două săptămâni, dela Mediaș, cu Ripensia. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 22 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul Petrolul.

 

Sibienii au obținut doar un punct din deplasarea de la Dej și este acum la cinci lungimi în spatele liderului Petrolul, în clasamentul Ligii 2. Pentru echipa lui Marius Măldărășanu, acesta a fost al doilea semieșec consecutiv, după ce, acum două săptămâni, făcuse 2-2 cu Ripensia, la Mediaș.

Cele două echipe au început prudent meciul, astfel că prima ocazie s-a ivit abia după un sfert de oră de la debutul întâlnirii. Chira a centrat din flancul stâng pentru Adrian Pop, care a reluat defectuos, însă mai periculos pentru poarta lui Hermannstadt a fost ghanezul Issah, care a trimis cu capul peste transversala propriei porți, mingea căzând pe plasă ('14).

În replică, Petrescu a insistat în careul advers și Kereki a comis-o, mingea a ajuns la Buhăcianu, care a întârziat însă șutul ('17).

Uniriștii au fost aproape de deschiderea scorului un minut mai târziu, mingea reluată de Alex Pop lovind stâlpul din dreapta lui Ionuț Pop. Zeița Fortuna a fost de partea jucătorilor lui Măldărășanu, din stâlpul porții mingea ricoșând în brațele goal-keeper-ului Sibiului.

Buhăcianu a avut alte două șanse de a ”debloca” tabela ('33, '34), dar nu le-a fructificat, însă a profitat din plin de cadoul lui Burdeț, care a trimis prea moale acasă. Vârful de atac a profitat, l-a driblat pe portarul Răilean și a trimis în plasă din marginea careului mic ('36).

Alex Pop, vârful de atac al Unirii, a încercat să-l surprindă pe Ionuț pop cu un șut de la 20 de metri, dar portarul Sibiului a reținut în doi timpi, astfel că la cabine s-a intrat cu avantaj pentru oaspeți pe tabelă ('40).

Mino Sota a trimis o ”torpilă”, la 3 minute de la reluare, dar Răilean a respins în lateral. Buhăcianu și-a încercat și el norocul, dar a șutat alături, din alergare ('55).

Jocul s-a mutat apoi în jumătatea de teren a sibienilor și, după ce Manole a șutat peste transversală, dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri ('60), tot el a transformat penaltiul - ce-i drept, acordat cam ușor de ”centralul” Omuț - obținut de Militaru după un duel cu ghanezul Issah ('65).

Buhăcianu ('69), respectiv nou-intratul Blaj ('82, '89) au irosit ultimele două ocazii ale unui meci din ce în ce mai încrâncenat, dar cu puține situații periculoase la cele două porți în ultimele 20-25 de minute.

Jocul s-a încheiat nedecis, echipa sibiană rămânând singura fără înfrângere în Liga 2 după ce, cu două zile mai devreme, Șelimbărul - vecina și, totodată, viitoarea adversară a celor de la FC Hermannstadt - o învinsese pe Chiajna (1-0).

 

UNIREA DEJ - FC HERMANNSTADT 1-1 (0-1)

Au marcat: Mircea Manole ' 65 - penalti / Valentin Buhăcianu '36.

UNIREA: Răilean - D. Pop, Burdeț, Kereki, Chira - Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Al. Blaj '90+4) - Cocian (Frăsineanu '46), Al. Pop (P. Popescu '90+2), M. Manole (Fl. Blaj '79). Antrenor: Dragoș Militaru. Rezerve neutilizate: R. Papp, Cl. Chindriș, A. Peter, Al. Papp, Vl. Bogdan.

FC HERMANNSTADT: I. Pop - Pantea (Tomșa '76), Fl. Bejan, I. Stoica, Issah - Baba Alhassan, Mino Sota - P. Petrescu (cpt.) (I. Năstăsie '61), Al. Oroian (C. Popescu '61), Balaure (Sîntean '85) - Buhăcianu (Elbers '85). Antrenor: Marius Măldărășanu. Rezerve neutilizate: Vl. Muțiu, Bg. Jica, Buzan, Bucuroiu.

Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare). Asistenți: Radu Despa (Baia Mare), Doru Nicolae Petre (Bucov/Prahova). Rezervă: Vladimir Nagy (Măhăceni/Alba).

Observatori: Iulian Spătaru (Timişoara), Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Cartonașe galbene: Cătinean '54,  Al. Pop '84 / Mino Sota '6, P. Petrescu '26, Al. Pantea '62, Issah '64, Buhăcianu '75, Elbers '90.

Cartonașe roșii: - / -.

Raportul șuturilor: 12-7 (pe poartă 6-3).

Cornere: 2-2. Ofsaiduri: 1-0.

Raportul faulturilor: 14-22.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia