Tribuna
Sevis
FC Hermannstadt își asigură viitorul! Un internațional de juniori și un atacant de 17 ani, la gruparea sibiană. Fabrizio Constantin e format la școala lui Dani Coman!
Ovidiu BOICA
1153 vizualizari
FC Hermannstadt își asigură viitorul! Un internațional de juniori și un atacant de 17 ani, la gruparea sibiană. Fabrizio Constantin e format la școala lui Dani Coman!
© arges-sport.ro
După Vali Buhăcianu, echipa sibiană a mai făcut două transferuri. La FC Hermannstadt au ajuns doi jucători ”sub vârstă”. Fabrizio Constantin este un produs al școlii lui Dani Coman, evoluează pe postul de fundaș central și are 1,92 metri. Bucuroiu evoluează pe postul de atacant și are tot 17 ani, ca și Constantin. Ambii vin din Liga 3, de la Unirea Bascov.

 

La numai câteva ore după anunțul legitimării lui Valentin Buhăcianu, fostul golgeter al Ligii 2 în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020, ultima dată la UTA Arad, FC Hermannstadt a anunțat că a semnat cu doi jucători de 17 ani, ambii de la Unirea Bascov, clubul argeșean din Liga 3.

Fabrizio Mihai Constantin este un produs al școlii de fotbal a lui Dani Coman, cel mai probabil viitorul președinte executiv al clubului. În vârstă de 17 ani, Constantin evoluează de preferat pe postul de fundaș central, statura recomandându-l în acest sens. El are 1,92 metri și este internațional de juniori U18. Fundașul poate fi folosit și în banda stângă, acolo unde, în ultimele două sezoane, titular de drept a fost internaționalul de tineret Raul Opruț.

Despre Fabrizion Constantin, clubul sibian notează, pe site-ul propriu, că ”a fost selecționat până acum în toate reprezentativele țării noastre la nivel de juniori (U15, U16, U17, U18)”, însă conform site-ului transfermarkt.com, fundașul are un singur meci, și acela amical, la U18, pe 18 martie anul acesta, cu Ungaria, când s-a aflat pe teren 16 minute!

Sursa mai-sus amintită ne mai informează că Fabrizio Constantin a debutat în Liga 3 pe când încă nu împlinise 15 ani, la Unirea Bascov, iar în Liga 2, la 16 ani și 11 luni, în tricoul Mioveniului. El a ajuns la gruparea pregătită de Alexandru Pelici în vara anului trecut, pentru care a evoluat în 6 partide, iar în iarnă s-a întors la Bascov.

Pe lângă Unirea Bascov și CS Mioveni, Fabrizio Constantin a mai jucat pentru ACS FC Dănuț Coman, LPS Viitorul Pitești și FCSB U19. 

Cosmin Bucuroiu vine tot de la Unirea Bascov și e de-o vârstă cu Constantin (17 ani). El joacă de obicei pe postul de atacant, dar la nevoie poate fi folosit și ca al doilea vârf, precum și ca mijlocaș de bandă.

© Facebook Unirea Bascov

Pentru gruparea argeșeană, în recent încheiatul sezon, Bucuroiu a înscris un gol.

Una peste alta, aducerea celor doi jucători pare să întărească ideea conform căreia Dani Coman, fostul președinte al Astrei Giurgiu, ar urma să fie cooptat în managementul lui Hermannstadt, în această vară, mai ales că Fabrizio Constantin este un produs al școlii de fotbal a fostului portar din Pitești.

 


comentarii
1 comentarii

Ce bine că Coman, Neguț și Rotaru pun baza pe tinerii sibieni !!!????????????
În Sibiu nu avem tineri de 17 ani, trebuie aduși de la Școala de fotbal Dani Coman.
Am crezut că se va schimba ceva..... m am înșelat. Adio FCH !!!
Sic?
16.06.2021 21:48
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia