Tribuna
AFF
FC Hermannstadt, în încăutarea primei victorii din noul an. Sibienii primesc vizita ”Bătrânei Doamne”
FC Hermannstadt, în încăutarea primei victorii din noul an. Sibienii primesc vizita ”Bătrânei Doamne”
© Facebook UTA Arad
După trei insuccese și o remiză, în 2023, ”alb-roșii” speră să câștige în sfârșit primul meci din 2023. Sâmbătă, de la ora 14:30, jucătorii lui Marius Măldărășanu joacă pe ”Municipal” cu penultima clasată.

 

După ce au încheiat anul trecut en-fanfare, cu victorii în fața primelor două clasate, 4-0 acasă, cu Farul, și 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj, sibienii au intrat cu stângul în noul an. ”Alb-roșii” au cedat la limită, pe ”Municipal”, cu vicecampioana FCSB (1-0), apoi au pierdut în Bănie, cu Universitatea (2-0) și au remizat pe zăpadă, acasă, cu FC Argeș (1-1),pentru ca, în ultima etapă, să piardă cu 2-0 la Ploiești, cu Petrolul. Astfel, jucătorii lui marius Măldărășanu sunt încă în căutarea primului succes din noul an și speră să-l obțină din a cincea încercare, sâmbătă, când primesc vizita penultimei clasate, UTA.

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărășanu, are ceva probleme când vine vorba de primul ”unsprezece”, pentru că Ionuț Stoica și Baba Alhassan sunt în recuperare după problemele medicale cu care s-au confruntat în ultima vreme, iar Florin Bejan este suspendat după ce, cu Petrolul, a luat al șaptelea avertisment. Astfel, cuplul din centrul defensivei ar urma să fie format din Antoche și Cornel Ene, cel mai probabil. ”Unsprezecele” de spart al sibienilor ar putea fi Karlo Letica - Mihai Butean, Cornel Ene, Paul Antoche, Raul Opruț - Mino Sota, Ciprian Biceanu - Silviu Balaure, Petrișor Petrescu, Călin Popescu - Daniel Paraschiv.

Arădenii, pe lângă miza celor 3 puncte care i-ar ajuta să își mai dreagă situația în clasament, au un motiv în plus să facă tot posibilul pentru a obține victoria, sâmbătă, la Sibiu. În tur, ”alb-roșii” s-au impus cu 2-1 pe Stadionul ”Francisc Neuman” prin ”dubla” lui Baba Alhassan, golul victoriei fiind marcat în al șaselea minut de prelungiri.

Partida dintre FC Hermannstadt și UTA Arad este programată sâmbătă, 18 februarie, de la ora 14:30, pe Stadionul ”Municipal”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA