Tribuna
FC Hermannstadt - Gaz Metan 0-2 / Colțescu strică derbiul județean și trimite cele 3 puncte la Mediaș
Ovidiu BOICA
2829 vizualizari
FC Hermannstadt - Gaz Metan 0-2 / Colțescu strică derbiul județean și trimite cele 3 puncte la Mediaș

 

Final de meci la Tg. Mureș. Cu largul concurs al ”centralului” Sebastian Colțescu, cele 3 puncte sunt luate de Gaz Metan.

(ACTUALIZARE)

Cu 5 minute înainte de final a fost eliminat pentru al doilea ”galben” și căpitanul Sibiului, Răzvan Dâlbea. Hermannstadt termină jocul în 8 jucători de câmp.

(ACTUALIZARE)

Nasser Chamed a trimis în pasă din flancul stâng. După 70 de minute Gaz Metan conduce cu 2-0. 

 

(ACTUALIZARE)

Mai multe decizii ale brigăzii de arbitri conduse de Sebastian Colțescu împotriva sibienilor fac diferența pe tabelă. Mai întâi Cordea a fost eliminat, în debutul primei reprize, la o fază în care și Vali Crețu ar fi trebuit să primească al doilea ”galben”.

Apoi, la 3 minute de la reluare, medieșenii au primit un penalti gratuit și Marius Constantin l-a tranformat.

 

Sibienii vor încerca să răzbune eșecurile din play-out-ul sezonului precedent, când au pierdut cu 2-0 la Pitești și 4-1 la Mediaș. Astăzi, de la ora 18:00, cele două echipe din județ se întâlnesc din nou, pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

FC Hermannstadt: Novo - Mățel, Dandea, Luchin, Tătar - Cordea, Dumitriu, Dâlbea, Caiado - Tsoumou, Buzan.

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, M. Constantin, Larie, Cikarski - Droppa, N. Roșu - Ely Fernandes, D. Olaru, Drăghici - Buș.

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Antrenorul echipei sibiene, Costel Enache, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că jucătorii săi sunt pregătiți pentru disputa cu Gaz Metan, care va avea loc vineri, de la ora 18:00, pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

  • ”Știm că ne așteaptă un meci foarte greu mâine, ținând cont și de vechea adversitate dintre cele două echipe, absolut normală la acest nivel. Știm că nu avem un meci ușor, dar din punctul meu de vedere cred că suntem pregătiți, pentru că am avut o săptămână bună. Din punctul meu de vedere, jucătorii chiar au fost atenți la ceea ce am făcut în această săptămână. Sper să ne întoarcem victorioși, pentru că de-abia aștept să vă văd zâmbetele pe față, nu numai vouă, ci și jucătorilor. Au muncit din greu în ultima perioadă și merită să se bucure”, a declarat Enache în fața reprezentanților mass-media.

Tehnicianul a adăugat că are mai multe probleme de efectiv. ”Avem și foarte mulți jucători pe care nu-i putem folosi în jocul de mâine, jucători importanți. Unii, din cauza faptului că nu avem documente. Alții, din alte motive, accidentări, cum ar fi la Bușu. Avem un mic handicap față de adversar, dar mă bazez în continuare pe forța grupului, pe motivația jucătorilor și pe dorința lor de a face lucrurile să meargă.
 

comentarii
5 comentarii

orican si oriunde GAZ METAN e superior ca experiente, lot, valoare, si traditie ..
unde e echipsa SOIMII ????? aia era echipa...
scurt pe 2: iarasi v-am batut ....am fost mai buni
gazist pe viata
19.07.2019 20:52
Milogii de la medias (ce cauta astia in liga I in insolventa fiind?!?) au avut un aliat de nadejde in sinucigasul esuat! Medias, nici comuna, nici oras...
Eu, sibianul
19.07.2019 23:51
..hermastadt ...in B
GAZUL in play OFF...
echipa
21.07.2019 20:06
Mai, echipa, se scrie Hermannstadt, dar de la milogii din medias ce sa ceri… iar gmm in playoff o sa fie cand clubul ala mizerabil va scapa de metehnele unor blatisti de acolo (de vreo 2 ani, dupa ce au sanse la playoff, brusc incep blaturile si se duce totul de rapa…). Ruina de medias, nici comuna nici oras, numai de echipa de forbal are nevoie… de fapt, e buna si aia, odata ca altceva nu ai ce face in satucul ala, apoi ca se mai sifoneaza niste bani de la bugetul de stat!
Eu, sibianul
23.07.2019 11:54
Nu am jucat nimic, GAzul a controlat meciul cap-coada, sa nu cautam scuze! Ce vina are adversarul sau arbitrul cand tanariul acel are o interventie "cu talpa" la adversar, la mijlocul terenului, unde nu era nici un pericol"??? ce trebuia sa faca arbitrul, sa-l ierte? iar adversarul sa nu se vaite si sa se prefaca ca nu a fost atins?? Hai sa-i lasam in pace ca problema e la noi, momentan noi nu avem echipa ca a lor; Gazul ne-a ingesuit la noi in careu mai tot meciul!!!
Nicolae P. - V Aurie
04.08.2019 00:25
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia