Tribuna
FC Hermannstadt - FCSB / Neagoe: "Sunt convins că jucătorii mei se vor ridica la nivelul adversarului"
Ovidiu BOICA
3634 vizualizari
FC Hermannstadt - FCSB / Neagoe:

Antrenorul principal al echipei sibiene, Eugen Neagoe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să facă tot posibilul pentru a lua cele 3 puncte cu vicecampioana FCSB. "Au trecut 13 etape şi nu am acumulat foarte multe puncte. Ne dorim, nu numai că ne dorim, trebuie să şi realizăm acest lucru, care stă la îndemâna noastră, ca în acest retur să acumulăm mai multe puncte. Cred că avem o echipă cu jucători buni, valoroşi, cu experienţă, iar locul din clasament nu este conform cu realitatea. Până la urmă, rezultatele sunt cele care sunt. Întâlnim una dintre echipele bune ale campionatului. Ne dorim să câştigăm acest joc. Vom face tot ce depinde de noi să şi reuşim, chiar dacă FCSB are în componenţă jucători valoroşi, care fac parte şi din echipa naţională a României. Sunt convins că jucătorii se vor ridica la nivelul echipei FCSB şi ne dorim să câştigăm acest joc", a spus Neagoe.
Eugen Neagoe nu îi va putea folosi pe Kevin Rimane, Daniel Offenbacher şi Srdjan Luchin. "Rimane are, în continuare, probleme. Offenbacher are o uşoară contractură. S-a întâmplat în urmă cu două zile, la antrenament. După acest joc, şi el va fi bine. Ceilalţi jucători sunt apţi. Doar Luchin, care e suspendat, are 4 cartonaşe galebene. Dar, jucătorii care sunt apţi vor face tot ce depinde de ei ca să scoatem un rezultat bun, iar un rezultat bun înseamnă cele 3 puncte", a mai spus Neagoe.
Meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB, contând pentru etapa a XIV-a din Casa Liga 1, va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul "Trans-Sil" din Tg. Mureş.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA