Tribuna
FC Hermannstadt - FC Voluntari / Neagoe: ”Echipa noastră trebuie să pornească pe un drum mai bun”
b.o.n.
3032 vizualizari
FC Hermannstadt - FC Voluntari / Neagoe: ”Echipa noastră trebuie să pornească pe un drum mai bun”

Noul antrenor al echipei sibiene, Eugen Neagoe, a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi vor avea de înfruntat, vineri, la Tg. Mureș, o echipă care are în lot jucători valoroși și care a avut ghinion în meciurile disputate până acum în Casa Liga 1. Neagoe speră ca ”alb-roșii” să obțină toate cele 3 puncte în fața ”lanternei” FC Voluntari.

”Ne dorim să obținem cele 3 puncte și sper să le obținem. Chiar dacă jucăm împotriva celor de la FC Voluntari, echipă care se află pe ultimul loc în clasament, vorbim despre o echipă bună. Are în lot jucători valoroși, dar a avut ghinion în meciurile disputate până acum. După zilele petrecute împreună cu băieții, la Sibiu, sunt încrezător că echipa noastră trebuie să pornească pe un drum mai bun. Trebuie să schimbăm atitudinea pe care am avut-o până în prezent, iar la antrenamente fotbaliștii noștri și-au dat seama de acest lucru. Sper să demonstreze asta și vineri seara, în teren. Cred că ei au înțeles ceea ce îmi doresc de la ei”, a declarat Neagoe.

”Ne așteaptă un meci dificil contra echipei FC Voluntari. (n.a. Ilfovenii) au un nucleu de jucători de valoare, pe care l-au avut și anul trecut. Au un antrenor care pregătește bine jocurile. Nu cred că trebuie să ne  relaxăm dacă ne uităm la clasament, fiindcă în aceeași situație au fost și anul trecut și și-au revenit. Au avut un parcurs foarte bun atunci. Depinde de noi să facem un joc bun, fiindcă avem mare nevoie de această victorie”, a spus,la rândul său, Daniel Tătar.

comentarii
1 comentarii

Pana nu se termina stadionul echipa are de suferit,deoarece joaca in deplasare sau pe teren neutru.
ION
20.10.2019 14:34
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia