Tribuna
PNL
FC Hermannstadt: Fără Tiago Almeida, Pires, Vodă și Opruț cu Politehnica Iași
Ovidiu BOICA
1286 vizualizari
FC Hermannstadt: Fără Tiago Almeida, Pires, Vodă și Opruț cu Politehnica Iași
Cu o serie excelenentă, 16 puncte din 18 posibile în ultimele șase meciuri, jucătorii lui Ruben Albes își pot asigura locul secund la finalul play-out-ului dacă vor câștiga și astăzi, pe teren propriu, cu Poli Iași. Tehnicianul spaniol nu se poate baza pe suspendații Almeida și Pires, precum și pe Vodă și Opruț, convocați pentru un mini-stragiu de pregătire la naționala de tineret.

 

Fotbaliștii sibieni revin pe teren propriu după victoria de la Clinceni și, în ultima etapă a play-out-ului, primesc vizita Politehnicii Iași. Meciul are miză doar pentru formația vizitatoate, aflată pe locul de baraj după etapa a XIII-a. Moldovenii au nevoie de o victorie pe ”Municipal”, dar sunt la mâna și altor rezultate.
Cu 34 de puncte în momentul de față, echipa sibiană ar mai avea nevoie de o victorie pentru a termina play-out-ul pe locul secund, după Viitorul. Jucătorii lui Ruben Albes au de partea lor un moral strălucit după ce au câștigat 5 din ultimele 6 meciuri de campionat și au obținut 16 din 18 puncte posibile.
Tehnicianul ”alb-roșilor”, Ruben Albes, are patru indisponibilități pentru acest joc. Tehnicianul este nevoit să improvizeze în defensivă, de unde lipsesc Alex Vodă, Raul Opruț - ambii convocați la naționala U21 de Adrian Mutu - și Tiago Almeida, suspendat. O altă absență este cea a lui Romario Pires, de asemenea suspendat pentru cumul de ”galbene”. Un posibil prim ”unsprezece” ar putea fi Cristiano - Rimane (P. Petrescu), Viera, I. Stoica, Bușu - Caiado, Dâlbea, Jo Santos, Cordea - Yazalde, Buzan.
”Suntem puși în dificultate acum, dacă ne gândim la timpul pe care îl avem pentru a analiza viitorul adversar, să ne pregătim și să ne concentrăm într-o manieră adecvată. Dar, asta este situația la modul general, adică una foarte grea, complicată, atât în România, cât și în toată lumea, din cauza epidemei de coronavirus. Trebuie să acceptăm acest lucru și să ne adaptăm totodată. Pe parcursul acestei perioade dificile am simțit afecțiunea suporterilor noștri. Am simțit că ne sunt alături. Suporterii au rămas lângă echipă și atunci când clubul a trecut prin momente grele. Perioada bună pe care o traversează echipa acum trebuie să le mențină acest trend favorabil. De asemenea, faptul că jucăm acest meci pe teren propriu este încă un prilej pentru ei să ne fie alături, chiar dacă nu de pe stadion. Ne pot încuraja de oriunde până la ultimul fluier al arbitrului!”, a declarat Ruben Albes, tehnicianul iberic, înaintea meciului cu Politehnica Iași.
Partida dintre FC Hermannstadt și Politehnica Iași se va desfășura astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul ”Municipal”, ca de obicei, fără spectatori. De la aceiași oră vor avea loc Dinamo - FC Viitorul, Sepsi - Academica Clinceni și Chindia - FC Voluntari.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia