Tribuna
FC Hermannstadt, doar 21 de jucători folosiți în primele 11 etape ale Superligii! Butean, singurul integralist
b.o.n.
1687 vizualizari
FC Hermannstadt, doar 21 de jucători folosiți în primele 11 etape ale Superligii! Butean, singurul integralist
Antrenorul Marius Măldărășanu are la dispoziție un lot destul de subțire în prima parte a sezonului, motiv pentrtu care a folosit doar 21 de jucători în cele 10 meciuri disputate, pentru că sibienii au și o restanță, cu campioana CFR Cluj. Dintre aceștia, singurul care a evoluat în toate cele 900 de minute, conform lpf2.ro, este fundașul dreapta Mihai Butean.

 

Marius Măldărășanu a avut la dispoziție un lot alcătuit din doar 25 de jucători în prima treime a sezonului regular, tehnicianul apelând la 21 dintre ei. Doar mexicanul Paolo Medina, venit pe parcurs, și care a prins la câteva jocuri banca de rezerve, și tinerii, Călin Grecu, Benjamin Hanzu și Alexandru Uțiu, ultimul un portar de doar 19 ani adus de la campioana CFR Cluj, nu au primit minute din partea lui Măldărășanu.

Singurul integralist însă din lotul lui Hermannstadt, în cele 10 meciuri disputate, pentru că ”alb-roșii” nu au jucat în etapa a VI-a cu CFR-ul lui Dan Petrescu, este tocmai un jucător venit de la campioană, Mihai Butean. Fundașul dreapta a bifat toate cele 900 de minute de până acum.

Integralist ar fi putut fi și Raul Opruț, însă fundașul stânga a fost suspendat pentru cumul de ”galbene” la jocul de la Pitești. Opruț a fost folosit de Măldărășanu din primul până în ultimul minut în celela te 9 partide.

Unul dintre căpitanii echipei, fundașul central Ionuț Stoica, a fost folosit în toate cele 10 jocuri, dar în etapa a IX-a, a fost înlocuit cu Răuță în minutul 68. Fotbalistul originar din Rm. Vâlcea este unul dintre cei mai vechi din lotul lui Hermannstadt. El se numără printre puținii marcatori din echipă, în sezonul revenirii în Superligă, aducând victoria în prelungirile partidei cu Petrolul, la Mediaș (2-1).

De remarcat că, după ce a început sezonul între buturile echipei sibiene, bulgarul Plamen Iliev a ales să părăsească ”corabia”, el ajungând între timp la o altă nou-promovată, ”U” Cluj. În momentul despărțirii de FC Hermannstadt, Iliev era integralist, cu 450 de minute în 5 meciuri.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
ADR CENTRU

Primaria SIBIU

Management Salubrizare si Protectia Mediului

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Comunicat Hoghilag
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA