Tribuna
FC Hermannstadt - CSC 1599 Șelimbăr / Măldărășanu: ”Nu mai avem voie să facem pași greșiți”
Ovidiu BOICA
716 vizualizari
FC Hermannstadt - CSC 1599 Șelimbăr / Măldărășanu: ”Nu mai avem voie să facem pași greșiți”
Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, a afirmat, înaintea meciului cu CS Comunal Șelimbăr, că jucătorii săi nu-și mai permit pași greșiți. Tehnicianul a discutat cu jucătorii și crede că împreună au pus ”lucrurile la punct” după remiza de la Dej, din etapa precedentă, ”cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv”. Cu Șelimbărul, Mălădărșanu nu-l are la dispoziție pe Lungu, dar s-au recuperat Opruț, Plazonja și Antoche.

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene FC Hermannstadt, a declarat, într-o conferință de presă, că a purtat discuții cu jucătorii săi după meciul de la Dej, terminat la egalitate (1-1), ”cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv”, și crede că lucrurile au fost lămurite. Cum ”alb-roșii” au remizat în ultimele două jocuri de campionat, acel 1-1 de la Dej fiind precedat de egalul cu Ripensia, la Mediaș (2-2), Măldărășanu nu ia în calcul decât victoria cu CS Comunal Șelimbăr.
”Toate meciurile sunt importante, ca dovadă am pierdut puncte cu o nou-promovată în etapa trecută. Știm din trecut că în general când s-au întâlnit două echipe din același oraș, același județ, au apărut ambiții, orgolii. Pentru noi nu este loc de așa ceva. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Gândul ne este doar la victorie, la cele 3 puncte. Cred că am pus lucrurile la punct din discuțiile pe care le-am avut cu fotbaliștii noștri, după ce am analizat meciul cu Unirea Dej. A fost cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv. Parcursul nostru a fost foarte bun la început, ca joc, dar din păcate ne-a lipsit mișcarea în teren, soluțiile pentru jucătorul cu mingea. Acolo am suferit și normal că nu am mai avut ocazii. Am avut 1-0, trebuia să fim pragmatici, să câștigăm meciul. A trecut, urmează meciul cu Șelimbărul, unul de 3 puncte. Au revenit și câțiva jucători pe care îi pierdusem după meciul cu Slobozia și sperăm să ne ajute. Pe lângă Popescu, care a și reintrat în meciul cu Dej, dar a avut problema aceea la claviculă și nu este sută la sută nici el, au revenit la antrenamente Opruț, Plazonja și Antoche. Vor fi lângă noi și sunt sigur că ne vor ajuta mult”, a declarat Măldărășanu.

Fără Andrei Lungu. Revin trei jucători

Măldărășanu îi va putea folosi în meciul de sâmbătă și pe Raul Opruț, Stjepan Plazonja și Paul Antoche, care revin după accidentări. Nu același lucru se poate spune și despre Andrei Lungu, care are în continuare probleme de ordin medical după accidentarea din meciul cu Unirea Slobozia.
Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte. Echipa sibiană este singura neînvinsă din eșalonul secund. CS Comunal este pe locul 9 după 11 etape, cu 14 puncte.
Partida dintre FC Hermannstadt și CS Comunal Șelimbăr va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12:30, pe Stadionul ”Gaz Metan” din Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia