Tribuna
FC Hermannstadt, calificare în optimile de finală ale Cupei României după 1-0 cu CAO Oradea, în deplasare
Ovidiu BOICA
1229 vizualizari
FC Hermannstadt, calificare în optimile de finală ale Cupei României după 1-0 cu CAO Oradea, în deplasare

 

Echipa sibiană s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins, în urmă cu câteva minute, la Oradea, echipa locală CAO. Diferența a făcut-o reușita lui Andrei Sîntean din minutul 83. Antrenorul Marius Măldărășanu a folosit o formulă de echipă mult diferită față de cea din campionat, când a învins Dacia Unirea Brăila, scor 6-0, la Mediaș. Din primul minut au intrat Vlad Muțiu între buturi, Tomșa, Buzan, Bucuroiu, Plazonja și sibianul Loren Niță.

Jocul de la Oradea a fost unul mai puțin spectaculos, ocaziile la cele două porți fiind rare, cu un plus pentru FC Hermannstadt, echipa mai experimentată.

Sibienii continuă astfel parcursul bun din actualul sezon, în care sunt neînvinși, având 5 victorii și două remize în Liga 2, unde ocupă locul secund după 7 etape, o victorie și o remiză în Cupa României. Remiză pentru că, în faza a IV-a, sibienii au ajuns la penaltiuri cu AFC Od. Secuiesc, obținând calificarea la penaltiuri.

Marius Măldărășanu a folosit, cu CAO Oradea, următoarea formulă de echipă: FC Hermannstadt: Vlad Muțiu - Gheorghe Tomșa (Alexandru Pantea ′87), Florin Bejan, Saeed Issah, Raul Opruț (cpt.) - Baba Alhassan, Loren Niță (Andrei Lungu ′46) - Lucian Buzan (Călin Popescu ′46), Cosmin Bucuroiu, Silviu Balaure (Petrișor Petrescu ′64) - Stjepan Plazonja (Andrei Sîntean ′64).

Sibienii revin pe teren sâmbătă, când e programat meciul cu Unirea Slobozia, în deplasare, contând pentru etapa a VIII-a a Ligii 2.

comentarii
1 comentarii

duminica e meciul nu sambata
gsdgsr rgraedreg
23.09.2021 15:28
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia