Tribuna
FC Hermannstadt - Astra Giurgiu / Recapitulare pentru play-out! Miriuță: ”Trebuie să creștem!”
Ovidiu BOICA
1595 vizualizari
FC Hermannstadt - Astra Giurgiu / Recapitulare pentru play-out! Miriuță: ”Trebuie să creștem!”
Echipa sibiană joacă, în această seară, de la ora 20:00, pe arena din Parcul Sub Arini, cu una dintre formațiile care vor juca mai mult ca sigur în play-off. Vasile Miriuță speră ca jucătorii săi să nu mai comită în defensivă greșelile de la jocurile cu Sepsi și FC Botoșani.

 

La o săptămână de la prima înfrângere din ultimele 6 meciuri oficiale, 2-1 la Botoșani, ”alb-roșii” revin în fața propriilor suporteri pentru partida cu Astra, una dintre formațiile care vor evolua în play-off și care păstrează șanse la un nou titlu național, chiar dacă în ultimele jocuri n-a prea convins.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, este convins că pe jucătorii săi îi așteaptă un meci extrem de dificil. Tehnicianul speră ca ”alb-roșii” să nu mai repete greșelile făcute în apărare în partidele cu Sepsi și FC Botoșani. ”Am pierdut niște puncte extrem de importante în ultimele două partide”, a afirmat Miriuță într-o conferință de presă, după 2-2 acasă cu formația din Sf. Gheorghe și eșecul cu 2-1 din Moldova, după ce Hermannstadt a avut 1-0.

”Luni (n.a. astăzi) seara avem un meci extrem de greu, așa cum au fost și cele cu Sepsi și cu Botoșaniul, întâlnim o echipă din play-off, cu jucători buni și cu un antrenor (n.a. Bogdan Andone) care a făcut treabă bună la Giurgiu. Din păcate, venim după o înfrângere nemeritată la Botoșani. Până ieri (n.a. joi) nu mi-am revenit după acest meci, dar de astăzi - glumesc un pic - trebuie să ne gândim numai la meciul de luni (n.a. astăzi). Am pierdut niște puncte extrem de importante în ultimele două partide și trebuie să ne revanșăm, noi în primul rând, iar după aceea, în fața suporterilor, pentru că mai avem acum două meciuri în sezonul regulat, iar după aceea începe play-out-ul. Am jucat bine 45 de minute cu Sepsi, am jucat bine 65 de minute cu Botoșaniul, acum trebuie să creștem. Trebuie să jucăm, hai să zic nu 90 de minute, dar 85 de minute trebuie să jucăm bine spre foarte bine cu Astra. Pentru că, dacă vom juca și vom rămân pe această linie, în creștere, sunt sigur că vom reuși”, a afirmat Miriuță.

Partida dintre FC Hermannstadt și Astra, contând pentru etapa a XXV-a, penultima din sezonul regulat, se va disputa în această seară, de la ora 20:00, pe Stadionul ”Municipal”. Înaintea acestui joc, echipa sibiană este pe locul 11, cu 24 de puncte, în vreme ce giurgiuvenii ocupă locul 4, cu 40 de puncte.

 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA