Tribuna
FC Hermannstadt anunță despărțirea de Ruben Fonseca. Portughezul mai avea un an de contract
Ovidiu BOICA
511 vizualizari
FC Hermannstadt anunță despărțirea de Ruben Fonseca. Portughezul mai avea un an de contract
© Vali MACREA

 

Gruparea sibiană a oficializat rezilierea contractului cu vârful de atac Ruben Fonseca. Portughezul nu s-a prezentat la reunirea lotului și oricum nu mai intra în planurile antrenorului Marius Măldărășanu.

Anunțul a fost făcut de FC Hermannstadt pe rețelele de socializare.

Mulțumim, Ruben Fonseca!

AFC Hermannstadt și atacantul portughez Ruben Fonseca au reziliat astăzi (n.a. sâmbătă) de comun acord înțelegerea contractuală scadentă inițial în luna iunie a anului viitor. Pe această cale, îi dorim mult succes lui «Fonsy» în următoarele provocări pe care le va avea în carieră și îi mulțumim pentru aportul adus în ultimul sezon la FCH!, este postarea făcută de sibieni pe contul oficial de Facebook.

Ruben Fonseca venise la FC Hermannstadt în urmă cu un an, el fiind folosit de antrenorul Marius Măldărășanu în 28 de meciuri, în Superliga. A fost inclus însă numai de trei ori în primul ”unsprezece” și de fiecare dată n-a terminat meciul pe teren, fiind înlocuit. De obicei, Măldărășanu apela la serviciile sale în a doua jumătate a reprizei secunde, de obicei înlocuindu-l peDaniel Paraschiv. Așa se face că, în cele 28 de meciuri, a contabilizat doar 426 de minute, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, site pe care portughezul e cotat la valoarea de 350.000 de euro.

În campionat, Ruben Fonseca a înscris un singur gol. În schimb, în cele patru meciuri încare a prins minute, în CupaRomâniei, a marcat patru goluri, câte o ”dublă” cu Unirea Slobozia și Progresul Pecica, în play-off, respectiv faza grupelor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica