Tribuna
FC Hermannstadt a renunțat la Petrișor Petrescu, Lucian Dumitriu și Adrian Bălan!
Ovidiu BOICA
3486 vizualizari
FC Hermannstadt a renunțat la Petrișor Petrescu, Lucian Dumitriu și Adrian Bălan!
Celor trei jucători li s-a comunicat astăzi că nu mai fac parte din planurile antrenorului Ruben Albes. Petrescu, singurul sibian din lot, a îmbrăcat tricoul alb cu roșu încă de pe vremea când echipa era în Liga 3.

 

Doi dintre jucătorii care au pus umărul la promovarea echipei în Liga 1 și care au jucat finala de Cupa României cu Universitatea Craiova, acum doi ani, pierdută cu 2-0, pe ”Arena Națională”, au fost înștiințați, astăzi, de conducerea clubului de pe ”Municipal” că nu mai este nevoie de ei. Petrișor Petrescu, transferat la FC Hermannstadt când echipa era în Liga 3, și Lucian Dumitriu, adus în momentul în care sibienii au promovat în eșalonul secund, nu mai intră în vederile antrenorului RUben Albes. Celor doi li se alătură un alt român, Adrian Bălan, atacantul fiind de asemenea informat că nu mai este nevoie de serviciile lui. Informația a fost confirmată de unul dintre membrii Consiliului Director al AFC Hermannstadt în urmă cu puțin timp.
Din câte se pare, celor trei jucători, antrenorul Ruben Albes le-a acordat, duminică, la meciul de pe terenul campioanei CFR Cluj, o ultimă șansă. Petrescu și Bălan au fost titularizați, iar Dumitriu a intrat pe parcurs.


Odată cu plecarea lui Petrescu și a lui Bălan, FC Hermannstadt rămâne acum fără primii săi patru marcatori din sezonul precedent. Gabriel Debeljuh a fost vândut CFR-ului pe un sfert de milion de euro plus 20 la sută dintr-un eventual transfer viitor, Yazalde - aflat la final de contract - n-a acceptat propunerea clubului de a mai continua la Sibiu, iar acum au fost îndepărtați Petrescu și Bălan. 
Până la editarea acestei știri niciunul dintre cei trei jucători nu a putut fi contactat pentru a-și expune punctul de vedere.







comentarii
2 comentarii

E bine ca din banii sibienilor si din drepturile de televizare se platesc salarii unor jucatori care nu au nimic de a face cu acest oras. Acum ca au disparut aproape toti romanii sunt curios cum mai da bani primaria ca Prodanca sa aduca jucatori straini sa ii vopseasca si sa bage banii in buzunar. Unde e transparenta de care sa facut caz sa stim si noi cati bani au sponsorizat cei care au reclame pe tricouri sau sunt doar camatari care imprumuta clubul. Poate iese Rotar in o conferinta de presa si ne spune daca a sponsorizat clubul sau a imprumutat. Oare sibieni au fost consultati cand primaria a virat in ultimii ani peste 3 milioane de euro
si acest club sa ajunga pe mana unor personaje tip Rotar, Prodanca si a unor moldoveni.
Vivi Dragan
15.09.2020 17:45
Foarte binee.. Aduceti fotbalisti nu prieteni cu fotbalistii...
Sibian100%.
19.09.2020 17:34
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA