Tribuna
Apa Canal
FC Hermannstadt a pierdut amicalul cu Petrolul, primul test cu spaniolul Ruben Albes pe bancă. Sibienii, în sistem ofensiv!
Ovidiu BOICA
3798 vizualizari
FC Hermannstadt a pierdut amicalul cu Petrolul, primul test cu spaniolul Ruben Albes pe bancă. Sibienii, în sistem ofensiv!
© Mihnea Popescu

 

(ACTUALIZARE) 

Ruben Albes a folosit un sistem 1-4-3-3. În startul meciului, pentru FC Hermannstadt au intrat pe teren Cristiano - Vodă, Viera, Dobrosavlevici, R. Opruț - Dâlbea, R. Pires, Caiado - P. Petrescu, Yazalde, Bușu.

 

Echipa sibiană a cedat cu 1-0 în meciul de verificare susținut astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul ”Municipal”. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Arnăutu, în minutul 28. Conform paginii de Facebook a clubului FC Petrolul, meciul a fost împărțit în trei reprize a câte 30 de minute fiecare.
Jocul cu Petrolul a fost primul la care echipa sibiană a fost condusă de pe margine de noul antrenor, spaniolul Ruben Albes.

© Mihnea Popescu

În Liga 1, FC Hermannstadt joacă, luni, 23 iunie, de la ora 20:00, la Ovidiu, cu FC Viitorul, în etapa a V-a a play-out-ului.
 


comentarii
4 comentarii

Autorul acestui articol este și reprezentantul FCH ? VĂ întreb acest lucru deoarece pe site-ul clubului nu scrie nimic !!!
Sandu
18.06.2020 14:25
Nu este nicio legatura intre ei, parerea mea. D-nul Boica era activ la echipa pe timpul lui Birt. Vad ca avem jucatori noi, am jucat in atac cu DUȘU.
me
18.06.2020 15:35
Să înțeleg că ofițerul de presă (de usturoi ) s a supărat pe noi ?
Mihai
18.06.2020 16:03
Mai Mihai, ofiterul de presa de usturori, fara paranteza, este suparat in permanenta... dupa lozincaraia aia fara rost, block-uri de parca ar fi pagina lu ma-sa, raspunsuri acide si nesimtite, acum tace ca mortul in papusoi...
Eu, sibianul
19.06.2020 13:22
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA