Tribuna
PNL
FC Hermannstadt, a cincea victorie în ultimele 6 meciuri! Sibienii sunt pe locul secund în play-out!
Ovidiu BOICA
3389 vizualizari
FC Hermannstadt, a cincea victorie în ultimele 6 meciuri! Sibienii sunt pe locul secund în play-out!
FC Hermannstadt e echipa momentului în Liga 1. Nicio altă formație n-a reușit să obțină 16 puncte din 18 posibile în ultimele 6 etape. ”Alb-roșii” au câștigat cu 2-0 la Clinceni și, cu 34 de puncte, au urcat pe locul secund în clasamentul play-out-ului. Jo Santos și Răzvan Dâlbea au semnat golurile succesului de pe terenul Academicii.

 

Sibienii sunt scutiți de emoții pe finalul sezonului. Hermannstadt a obținut o nouă victorie, a cincea din ultimele șase jocuri, și s-au cocoțat pe locul secund în clasamentul play-out-ului, având acum 34 de puncte. ”Alb-roșii” s-au impus, astăzi, cu 2-0 la Clinceni, în fața Academicii.
Tabela s-a modificat penru prima dată în minutu 34. Tiago Almeida, intrat pe teren doar de câteva minute, a combinat cu Yazalde în flancul drept, Jo Santos a trecut pe sub balonul centrat de atacant, dar a primit un ”cadou” din partea lui Merloi și a reluat în plasă, din apropiere, pe sub Ureche.
Sibienii au făcut 2-0 în minutul 62, în urma unei lovituri libere Dâlbea reluând cu capul, pe spate, de la prima bară, surprinzând nu numai defensiva ilfovenilor, ci și pe neexperimentatul portar Ureche.
Hermannstadt ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri la intervenția lui Matei asupra lui Yazalde, dar ”centralul” Colțescu a fost de altă părere. În schimb, arbitrul din Craiova a fost și de data aceasta darnic cu avertismentele, șase jucători fiind ”îngălbeniți, Albu și Patriche de la gazde, respectiv Pires, Tiago Almeida, Debeljuh și Caiado.
Gazdele au avut câteva situații de a reduce din diferență măcar, însă Markovic și-a exasperat colegii, ratând din toate pozițiile.
După 90 de minute, FC Hermannstadt a obținut o nouă victorie și și-a asigurat locul în Lig 1 și în sezonul următor.
La meci a asistat și Anamaria Prodan alături de fiul său cel mic, Laurențiu junior.
Ruben Albes a folosit următoarea formulă de echipă: Cristiano - Al. Vodă (Tiago Almeida '28), Viera (Luchin '84), I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea, R. Pires (Rimane '78), Jo Santos (Bușu '85) - Debeljuh, Yazalde (P. Petrescu '78).
 De cealaltă parte, Ilie Poenaru a folosit formula Ureche - C. Matei, Patriche, Fl. Bejan, Dobrescu - Fl. Achim (Vanghele '90+1), Cr. Albu (R. Ion '17), Kontoes, Buziuc - Merloi (Bg. Ilie '76), Markovic.
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia