Tribuna
PNL
FC Hermannstadt a achitat datoria la cazare. Suma? 14.625 de lei, nu "peste 50.000", cum susţineau reprezentanţii hotelului din Tg. Mureş!
Ovidiu BOICA
2724 vizualizari
FC Hermannstadt a achitat datoria la cazare. Suma? 14.625 de lei, nu

 

Iuliu Mureşan, preşedintele AFC Hermannstadt, a afirmat, ieri, că a fost virată în conturile Hotelului Imperial Inn din Tg. Mureş contravaloarea facturii rămase neachitate din noiembrie 2019. "A fost efectuată plata facturii către hotelul respectiv din Tg. Mureş. Suma însă nu e nicidecum cea vehiculată de reprezentanţii hotelului respectiv, e mult mai mică, de 14.625 de lei. Puteam plăti suma repsectivă chiar şi în ultima zi, dar am făcut-o acum. Ne pare rău că s-a ajuns în această situaţie şi ne cerem scuze", a declarat, pentru Tribuna, Iuliu Mureşan, probându-şi afirmaţia cu o copie a facturii 34475/8.11.2019.
Întrebat dacă ar exista posibilitatea să fie şi alte facturi neachitate către SC Cofit Construct SRL, Iuliu Mureşan a spus că nu are habar de aşa ceva: "Imediat după ce m-aţi contactat, am luat legătura cu departamentul contabil. Din câte am înţeles, era singura factură neachitată".
Contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei SC Cofit Construct SRL din Tîrnăveni, care deţine în administrare Hotelul Imperial Inn din Tg. Mureş, locul unde se cazau "alb-roşii" înaintea meciulor din campionat, de pe Stadionul "Trans-Sil", au declarat duminică, în exclusivitate pentru Tribuna, că au de recuperat o sumă de "peste 50.000 de lei" de la AFC Hermannstadt şi că, pentru faptul că nu au primit niciun răspuns în urma solicitărilor făcute, au decis să cheme clubul sibian în instanţă, solicitând intrarea în insolvenţă a acestuia.
”Deținem Hotelul Imperial Inn din Tg. Mureș și este vorba despre facturi de prestări servicii hoteliere neachitate. Am încercat în mai multe rânduri să luăm legătura, inclusiv prin e-mail și prin telefon cu domnul Perjă (n.a. team manager-ul AFC Hermannstadt), cu doamna contabilă. Am trimis adrese în atenția domnului Mureșan (n.a. președintele clubului sibian). Am încercat să rezolvăm problema pe cale amiabilă, dar nu s-a ajuns la nicio înțelegere, astfel că am apelat la această cale. Am aflat că au fost probeme și cu instalația de nocturnă, luna trecută. Este vorba de o sumă de peste 50.000 de lei”, a declarat Roland Unchiaș, consilierul juridic al SC Cofit Construct SRL.
De altfel, Pe 20 februarie, la Tribunalul Sibiu a fost înregistrat dosarul cu numărul 404/85/2020 prin care SC Cofit Construct SRL solicită intrarea în insolvență a clubului de pe ”Municipal”.
Conform Legii 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, valoarea-prag pentru intrarea în insolvenţă a unei societăţi este de 40.000 de lei.
Încercările de a lua contactul cu reprezentanţii SC Cofit Construct SRL pentru a confirma plata şi a-şi expune punctul de vedere legat de valoarea reală a facturii neachitate au fost sortite eşecului până la ora apariţiei acestei ştiri.
 

comentarii
2 comentarii

Grasul informează-te înaintea de a scrie. Deci 14 000 nu 50 000 cum greșit ai informat mass-media.
So
26.02.2020 12:36
Mai So, dar daca falitii aia au platit doar diferenta dintre cei peste 50.000 si suma pentru care s-ar fi aprobat intrarea clubului in insolventa in insolventa?!?
Eu, sibianul
26.02.2020 14:20
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia