Tribuna
Sevis
Favoritele la Titlul Premier League 2020 - 2021
Favoritele la Titlul Premier League 2020 - 2021

Source: Unsplash

 

Premier League continuă și în sezonul 2020-2021 să țină fanii în suspans, oferind surprize noi cu fiecare etapă. Fiind una dintre cele mai profitabile ligi profesioniste de fotbal din Europa, Premier League reușește să atragă cei mai buni fotbaliști din lume. Astfel, fiecare confruntare între echipe oferă un adevărat spectacol de profesionalism și goluri impresionante.

În acest sezon, primele două locuri sunt adjudecate de Manchester City și Manchester United. Locul trei continuă să ofere fanilor Ligii multe emoții, echipele fiind la doar câteva puncte distanță unele de altele. Așadar, competiția este încă în plină desfășurare, oferind celor pasionați de pariuri sportive diverse oportunități de a-și rotunji veniturile datorită performanțelor echipelor lor favorite.

 

Echipe Favorite în Câștigarea Trofeului Premier League

Manchester City a reușit în acest sezon să se detașeze de principalele sale rivale și să preia conducerea clasamentului Premier League. Cu o medie de vârstă a echipei de 26 – 30 de ani, Manchester City a avut un parcurs excelent anul acesta, reușind să rămână favorită prin câștigarea a 73% din meciurile jucate în acest sezon. Statisticile performanței echipei arată că scorul său preferat rămâne 2-0, oferind pasionaților de pariuri sportive siguranța biletului câștigător aproape de fiecare dată. Analizând confruntările ce urmează în a doua jumătate a lunii Mai, Manchester City va juca cu Newcastle United, Brighton & Hove Albion și Everton. Istoricul partidelor jucate cu aceste echipe, dar și previziunile caselor de pariuri sportive precum William Hill, o declară pe Manchester City drept echipă câștigătoare și o poziționează ca favorită în câștigarea titlului.

 

Source: Pexels

 

Manchester United îi „suflă în ceafă„ lui Manchester City de pe locul al doilea, continuând să lupte pentru a-și consolida poziția în clasament. Cu o echipă mai tânără (media de vârstă fiind 23 – 30 de ani), Manchester City reușește să câștige în medie doar jumătate din jocurile jucate. A doua jumătate a lunii Mai aduce confruntări interesante care fie îi vor consolida poziția în clasament, fie o vor detrona în favoarea celei de-a treia clasate. Astfel, Manchester United urmează își testeze jucătorii în meciuri cu Leicester City, Fulham, și Wolverhampton Wanderers. Analizând confruntările directe ale acestor echipe, Manchester United rămâne favorită în câștigarea acestora.

Locul al treilea este disputat cu multă energie de câteva echipe cu tradiție în Premier League. Așadar, clasamentul pentru această poziție se schimbă constant între Leicester City, West Ham United, Chelsea, și Liverpool. Marile rivale ale primei clasate, Chelsea și Liverpool, nu au reușit să își consolideze poziția pe podium în acest sezon. Astfel, își concentrează eforturile spre a finaliza sezonul pe un loc cât mai sus în clasament.

Analizând previziunile referitoare la echipa câștigătoare a sezonului 2020-2021 al Premier League, casele de pariuri o consideră pe Manchester City favorită. Ținând cont de avansul considerabil pe care echipa l-a luat în clasament, aceasta ar fi cea mai predictibilă câștigătoare. O surpriză ar putea să o constituie câștigarea sezonului de către Manchester United care are o cotă de 51.00. De asemenea, ținând cont că acest sezon încă se joacă, atât Leicester cât și Chelsea apar încă ”în cărți”, având cote colosale de 1001.00 fiecare.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia