FITS 2024
Tribuna
FARUL este noua campioană a României! FC Hermannstadt le-a luat constănțenilor 4 puncte în actualul sezon al Superligii
FARUL este noua campioană a României! FC Hermannstadt le-a luat constănțenilor 4 puncte în actualul sezon al Superligii

 

Farul Constanța este noua campioană a României după ce, în această seară, s-a impus cu 3-2 în fața vicecampioanei FCSB. Echipa lui Gheorghe Hagi are acum 50 de puncte, fiind la patru lungimi în fața ”roș-albaștrilor”, cu o etapă înainte de finalul sezonului.
Până să câștige meciul, titlul și noul trofeu al Superligii, constănțenii au suferit destul, Adrian Șut deschizând scorul în minutul 9 al meciului de la Ovidiu, iar Andrea Campagno făcând 2-0, opt minute mai târziu. Mateus Santos a redus din diferență, cu 3 minute înainte de pauză, iar Tudor Băluță a restabilit egalitatea, în minutul 59.
Lovitura de grație a dat-o Louis Munteanu, cu 4 minute înainte de finalul întâlnirii.

.

Cu Farul, în actualul sezon, FC Hermannstadt a obținut 4 din cele 6 puncte posibile. În turul sezonului regular, cele două echipe au remizat, la Ovidiu (0-0), pentru ca, în retur, sibienii să se impună cu un categoric 4-0 la primul joc disputat pe noul ”Municipal”. Jucătorii lui Marius Măldărășanu i-au administrat Farului cel mai categoric eșec din actualul sezon. Mai mult, Hermannstadt este singura echipă care nu a pierdut cu noua campioană și singura care i-a luat acesteia 4 puncte în prima parte a sezonului.


comentarii
1 comentarii

Farul a câștigat cu ajutorul arbitrilor ( de centru , de margine , de VAR !!)
Fără ăștia , CFR Cluj ar fi avut al 6-lea titlu consecutiv !!

Să-i vedem în Europa !
Farul e complet necunoscut ; FCSB-ul a primit anul trecut 10 goluri (0-5 și 1-5 ) de la niște danezi !! deci , se bucură de cunoaștere europeană ...
Sile
27.05.2023 09:18
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica