Tribuna
Liga I / Gaz Metan Mediaş
Fără ofensivă!
Vasile ANTIPA
976 vizualizari
Fără ofensivă!
Echipa medieşeană a pierdut, până acum, 7 jucători, în această vară, inclusiv pe vârfurile de atac Bawab, Mărkuş şi Robertson.
Mai mulţi jucători de bază ai Gazului Metan au părăsit echipa, în această vară, printre aceştia numărându-se şi 3 atacanţi, Bawab, Robertson şi Mărkuş. Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al clubului din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari, Ioan Horoba, şi antrenorul Cristi Dulca au vorbit despre fotbaliştii de care s-au despărţit recent. Cosmin Frăsinescu şi portarul Vîtcă au fost transferaţi la CS Universitatea Craiova, respectiv CFR Cluj, Thaer Bawab şi Alexandru Munteanu au ajuns la final de contract şi le-au transmis celor din conducerea clubului că doresc să plece la alte echipe. De asemenea, britanicul Jordan Robertson, Adrian Mărkuş şi japonezul Komada au plecat de la formaţia pregătită de Cristi Dulca, iar Jasmin Trtovac a cerut o perioadă de gândire înainte de a se decide dacă va mai continua, sau nu, la Mediaş. "Plecările nu sunt unele extraordinare, în afară lui Frăsinescu, Acesta era un stâlp al apărării. Bineînţeles, şi Bawab este un jucător foarte bun, foarte talentat, dar în ultimii 2 ani a avut unele probleme şi nu a mai jucat la potenţial maxim", a spus Ioan Horoba. Fotbaliştii Gazului Metan au reluat pregătirile de o săptămână, la Mediaş, iar aseară au susţinut un meci-test cu o echipă alcătuită din jucători brazilieni, sosiţi în probe.




comentarii
1 comentarii

spactaculos ar fi sa plece banditu de horoba , ar fi cel mai minunat sa place horoba !!!!!!!!!! , dute si lasane hotule !!!!!!!!!!!!
mediesan
25.06.2014 12:37
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA