Tribuna
Eugen Beza și Yameogo l-au vizitat la spital pe Keita după accidentarea din meciul cu FC Buzău. ”Fotbalul nu trebuie să fie doar rivalitate, fotbalul înseamnă mult mai mult la Șelimbăr, înseamnă solidaritate și susținere!”
Ovidiu BOICA
1469 vizualizari
Eugen Beza și Yameogo l-au vizitat la spital pe Keita după accidentarea din meciul cu FC Buzău. ”Fotbalul nu trebuie să fie doar rivalitate, fotbalul înseamnă mult mai mult la Șelimbăr, înseamnă solidaritate și susținere!”
Antrenorul echipei din Șelimbăr și jucătorul care l-a accidentat au fost prezenți la Spitalul Județean din Sibiu pentru a se interesa de soarta fotbalistului Buzăului. Aceștia l-au asigurat pe jucătorul originar din Mali că este în afara oricărui pericol. La finalul vizitei, cei trei au făcut un selfie.

 

Antrenorul echipei din Șelimbăr, Eugen Beza, și vârful de atac Blaise Yameogo l-au vizitat, marți, la Spitalul Județean Sibiu, pe Modibo Keita, fotbalistul formației FC Buzău. Keita este internat încă de duminică după o accidentare suferită în prima repriză a meciului de la Avrig dintre CS Comunal și echipa lui Cristi Pustai după ce s-a ciocnit cap în cap cu Yameogo. Cei doi au discutat cu medicul care îl va opera și l-au asigurat pe Keita că își va putea continua cariera. La finalul vizitei, cei trei s-au fotografiat împreună în salonul de spital.

”Antrenorul Eugen Beza și Franck Yameogo alături de Modibo Keita

Fotbalul nu trebuie să fie doar rivalitate, fotbalul înseamnă mult mai mult la Șelimbăr, înseamnă solidaritate și susținere!

Astăzi antrenorul Eugen Beza alături de Franck Yameogo l-au vizitat pe Modibo Keita la spitalul din Sibiu, aceștia au discutat cu fotbalistul celor de la FC Buzău, care e în afara oricărui pericol în acest moment!

În urma discuțiilor avute cu medicul care îl va opera pe Keita, acesta l-a asigurat că nu va rămâne cu sechele în urma intervenției chirurgicale și că își va putea continua cariera fotbalistică!”, a transmis CSC Șelimbăr pe contul de Facebook.

Yameogo și Keita - aflat la primul meci în tricoul echipei FC Buzău - s-au ciocnit cap în cap în minutul 20 al meciului d ela Avrig. Cel mai ”șifonat” a ieșit fotbalistul originar din Mali, care a rămas întins pe gazon într-o stare de semiconștiență. După câteva minute, Keita a fost scos de pe teren cu ambulanța și transportat apoi la spital.

 

Plăcuță de titan și cel puțin 3 luni de absență

Conform Liga2.ro, care a discutat cu doctorul echipei FC Buzău, Keita a suferit multiple fracturi de viscerocraniu, adică o fractură de os zigomatic și o fractură de orbită pe partea stângă. ”Este nevoie de o intervenție chirurgicală, cea de orbită e mai gravă, pentru că acolo o să intervină neurochirurgul și o să-i pună o placă de titan, probabil, o să rămână cu un mic handicap”, a povestit pentru Liga2.ro, medicul echipei FC Buzău, Ovidiu Vasiloiu.

”Va fi o recuperare destul de grea. Eu cred că o să continue activitatea sportivă, dar peste 3 luni de zile, pentru că probabil o să rămână cu un mic handicap, așa mi-a zis medicul. Sigur va juca cu cască, dar stați să vedem când poate să se antreneze, să vedem placa aia de titan cum o suportă”, a mai declarat medicul echipei FC Buzău, Ovidiu Vasiloiu.

 

”L-am simțit puternic”

Antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza, crede că un astfel de gest, de a-l vizita pe Keita la spital, este unul ”firesc și uman”. Tehnicianul este convins că mijlocașul Buzăului va depăși cu bine aceste momente.

”L-am vizitat pe jucătorul celor de la Buzău pentru că este un gest firesc, un gest uman să ne preocupe soarta acestui jucător care, din păcate, a suferit această accidentare nefericită. Pe Keita l-am simțit puternic, atât fizic, cât și mental și cred că va depăși cu bine acest moment! Am fi făcut la fel și dacă jucătorul respectiv s-ar fi ciocnit de un coechipier, e vorba de faptul că ne pasă de sănătatea celor din jur și am dorit să îl susținem pe Keita”, a afirmat antrenorul echipei CS Comunal Șelimbăr, Eugen Beza.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Compa
SOMA
Licitatie publica

ACCENT MEDIA