Tribuna
Eugen Beza, înaintea derbiului județean din Liga 2 ”Am trăit momente speciale la Hermannstadt. Acum, sunt aici, la Șelimbăr, sunt foarte fericit!” Ce spune antrenorul despre salariile de la cele două cluburi!
Ovidiu BOICA
754 vizualizari
Eugen Beza, înaintea derbiului județean din Liga 2 ”Am trăit momente speciale la Hermannstadt. Acum, sunt aici, la Șelimbăr, sunt foarte fericit!” Ce spune antrenorul despre salariile de la cele două cluburi!
© Vali MACREA
Antrenorul nou-promovatei CS Comunal Șelimbăr, Eugen Beza, a recunoscut, înaintea meciului cu FC Hermannstadt, că acesta este unul aparte în ceea ce-l privește, având în vedere că jucătorii săi o vor întâlni pe fosta sa echipă, de care s-a despărțit în vară.

 

”E clar că este o partidă specială (n.a. cu FC Hermannstadt), pentru că voi juca împotriva clubului unde m-am format ca antrenor”, a declarat Eugen Beza, tehnicianul nou-promovatei CS Comunal Șelimbăr, înaintea meciului cu gruparea de pe ”Municipal”, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12:30, la Mediaș.
Eugen Beza a petrecut mai multe sezoane pe banca celor de la Hermannstadt, club de care s-a despărțit la finalul sezonului precedent odată cu retrogradarea în Liga 2.
”Voi avea adversari jucători cu care am lucrat de foarte mult timp, jucători cu care am fost coleg, i-am avut după aceea ca și antrenor. E clar că, din punct de vedere emoțional, e un meci special, dar lucrurile stau total diferit. Sunt la CSC Șelimbăr, sunt foarte fericit, mă simt bine și voi face tot posibilul să câștigăm acest joc. Va fi un alt joc, cu altă istorie, FCH este o echipă foarte valoroasă pentru Liga 2. Din punctul meu de vedere, cred că este cea mai valoroasă echipă individual, luați jucătorii în parte. Va fi un meci foarte, foarte greu. Am trăit momente speciale la Hermannstadt. Am promovat, în calitate de antrenor principal, echipa de la Liga 3 la Liga 2. În calitate de antrenor secund, am promovat la Liga 1, am jucat finala Cupei României, am trăit momente deosebite, dar din păcate finalul a fost dramatic. Normal că sunt urme emoționale pentru mine, dar nu are legătură cu această partidă. S-au schimbat foarte multe. Am luat-o pe drumul meu cu meseria de antrenor. Nu am remușcări din punct de vedere al tratamentului de care am avut parte la final. Gândesc ca un antrenor și voi face tot posibilul să motivez jucătorii din punct de vedere fotbalistic, nu am absolut nimic de împărțit cu cei de la FCH. După meciul cu noi chiar le urez ”Baftă!”, să reușească să promoveze”, a spus Eugen Beza.

”La FCH, jucătorii nu au fost plătiți și 4 luni. Aici, la Șelimbăr, e liniște!”

Eugen Beza a vorbit și despre situațiile diferite cu care s-a confruntat în ultima perioadă, atât la conducerea tehnică a celor de la FC Hermannstadt, cât și la CSC Șelimbăr. Tehnicianul a spus că, în vreme ce, la gruparea de pe ”Municipal”, existau întârzieri și de 4 luni ale salariilor, la formația din Șelimbăr, din acest punct de vedere, lucrurile stau cu totul altfel.
”Am trăit ambele situații, în care jucătorii n-au fost plătiți, e foarte greu de lucrat cu ei și e de înțeles, pentru că au fost la Hermannstadt, în ultimul timp, și 4 luni în care jucătorii nu au fost plătiți. Aici (n.a. la CSC Șelimbăr), lucrurile stau invers, deocamdată lucrurile sunt bine din punctul ăsta de vedere, avem parte de tot ce avem nevoie, jucătorii - din punctul ăsta de vedere - sunt fericiți, dar au și o responsabilitate mare, pentru că întotdeauna trebuie să întorci un serviciu prin prestația ta, prin devotamentul tău, dar nu în ultimul rând rezultatele contează”, a adăugat Beza.

”Sperăm să le provocăm prima înfrângere”

Unul dintre jucătorii Șelimbărului care a îmbrăcat, în trecut, tricoul lui FC Hermannstadt, Adrian Cârstean, așteaptă cu interes jocul de la Mediaș. 
”O partidă destul de importantă, o partidă grea, cu o echipă bună, cu antrenor bun, dar sperăm să le provocăm noi prima înfrângere”, a spus atacantul.
La rândul său, Ion Cărăruș crede că meciul cu FC Hermannstadt va fi unul ”pe care toată lumea o să-l privească cu atenție”.   
”Cred că va o partidă foarte interesantă, un prim derbi al acestui județ. Cred că toată lumea o să-l privească cu atenție. Sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. M-am acomodat foarte bine, oamenii de aici sunt foarte primitori, m-au primit cu clădură, avem condiți foarte bune, îmi place totul”, a spus mijlocașul moldovean.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia