Tribuna
Eugen Beza: ”După meciul cu Petrolul am fost blamați. Poate că jucătorii și-au arătat acum adevărata valoare”
Ovidiu BOICA
2802 vizualizari
Eugen Beza: ”După meciul cu Petrolul am fost blamați. Poate că jucătorii și-au arătat acum adevărata valoare”

 

Antrenorul echipei sibiene, Eugen Beza, a declarat, la finalul meciului cu Concordia, câștigat cu 1-0, că jucătorii săi ”s-au descurcat foarte bine”. Tehnicianul crede că aceasta e adevărata valoare a ”cavalerilor roșii”, nu cea arătată în meciul cu Petrolul.
”A fost un meci dificil, pregătit bine din punctul nostru de vedere pentru că - chiar dacă am întâlnit echipa care era pe loc promovabil - ne-am descurcat foarte bine, am avut inițiativa. Sunt foarte fericit pentru echipă, pentru băieți, deoarece, după meciul de la Petrolul, am fost blamați. Poate că (n.a. jucătorii noștri) și-au arătat adevărata valoare. Sper să o țină tot așa. Sunt 3 puncte care vor conta pentru noi, pentru a ne salva de la retrogradare. (...) Noi ne-am făcut treaba ca și staff, a fost o muncă colectivă a staff-ului, am avut două săptămâni să pregătim bine meciul. Băieții au pus în valoare, până la urmă, în practică planul nostru tactic și ne-a ieșit. Știam exact ce joacă (n.a. Concordia). Trebuie să studiezi, pentru că asta este meseria noastră, dar e important modul în care reușesc băieții să pună în practică ceea ce lucrezi și astăzi (n.a. sâmbătă) a fost totul OK din punctul lor de vedere. Noi, cei din staff, le mulțumim pentru prestația avută. Premisele erau pentru o victorie oarecum a Chiajnei, dacă o luăm statistic, pentru că cei de la Chiajna aveau două goluri primite în campionat, exceptând Cupa, veneau după victorii în deplasare, aveau doar două egaluri acasă, dar pentru noi asta nu a contat, pentru că avem o echipă valoroasă, chiar dacă, din păcate, încă nu reușim să avem o constanță în rezultate, o echipă care, sper, în curând să-și găsească ritmul, să putem avea constanță în rezultate și mai ales în joc”, a spus Beza.
Tehnicianul a vorbit și despre lovitura de la 11 metri ratată de Ciocâlteu în finalul primei reprize și consideră că jucătorii săi au o problemă la acest capitol.
”E clar că avem o problemă acolo și va trebui să o rezolvăm pentru că e al doilea penalti ratat în campionat. Cu Hunedoara am pierdut la penaltiuri. E clar că nu găsim omul potrivit”, a adăugat Beza.

Cui dedică victoria

Eugen Beza a mai completat că acest succes este cel mai important de până acum al echipei din Șelimbăr, ținând cont că a venit în fața unei echipe de top din Liga 2, care a jucat mai multe sezoane în primul eșalon, dedicându-l primarului comunei sibiene, Marius Grecu, și directorului general al clubului, Cornel Stănilă.
”Vreau să dedicăm această victorie unor oameni care sunt alături de noi, care ne susțin. Fiind cea mai importantă victorie din istoria clubului, ținând cont că am câștigat cu echipa de pe locul 2, o echipă care a activat mulți ani la Liga 1, din partea echipei o dedic lui Cornel Stănilă, care este zi de zi alături de noi, și domnului primar Marius Grecu, care ne susține foarte mult din toate punctele de vedere”, a spus Beza.
Personal, antrenorul Șelimbărului i-a dedicat victoria cu Concordia mamei sale.

Boboc: ”Trei puncte foarte importante pentru noi”

Robert Boboc, autorul golului prin care CSC 1599 a câștigat cu ocupanta locului secund în Liga 2, Concordia Chiajna, a explicat modul în care sibienii au pregătit jocul și crede că și-au făcut foarte bine ”temele”. Boboc crede că și ratarea penaltiului din finalul primei reprize i-a motivat pe ”cavaleri”.

”A fost un joc foarte greu. Știam că adversarul este o echipă foarte bună, cu pretenții în acest an, dar noi am încercat să jucăm mai mult pe contraatac, să îi așteptăm, să îi lăsăm pe ei să ne atace pozițional. Am reușit să marchez, să câștigăm. Cele 3 puncte sunt foarte importante pentru noi. 
Știam că fac superioritate în benzi, dar eu zic că ne-am făcut destul de bine temele și nu cred că și-au creat vreo situație foarte mare. Ne bucurăm că, la finalul meciului, am reușit să luăm cele 3 puncte. Poate și acea ratare de la penalti ne-a motivat să încercăm în a doua repriză să marcăm, dar asta este, în fotbal penaltiurile se mai și ratează, suntem bucuroși că la final am terminat învingători”
, a afirmat mijlocașul Șelimbăruliui.


comentarii
1 comentarii

Selimbarul trebuie anul acesta sa aiba un singur obiectiv - evitarea retrogradarii. Ar trebui ca suporterii acestei echipe sa nu uite un lucru ca toate meciurile nu se desfasoara pe teren propriu. Or in aceste conditii evitarea retrogradarii in acest sezon ar fi o performanta.
Vivi Dragan
20.10.2021 15:28
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia