Tribuna
Eugen Beza: ”De neînțeles! Din păcate, am reușit să marcăm doar cât să luăm un punct”
b.o.n.
1609 vizualizari
Eugen Beza: ”De neînțeles! Din păcate, am reușit să marcăm doar cât să luăm un punct”

 

Antrenorul echipei din Șelimbăr, Eugen Beza, a declarat, la finalul meciului de la Techirghiol, cu Unirea Constanța, terminat la egalitate, scor 1-1, că jucătorii săi au făcut o repriză întâi sub așteptări, dar că la pauză a reușit să remedieze problemele apărute în primele 45 de minute. Beza a rămas cu regretul că CSC-ul n-a reușit să înscrie și golul prin care să ia toate cele 3 puncte din confruntarea cu formația de pe Litoral.

”Am făcut o primă repriză modestă, chiar dacă am început bine, am avut 2-3 situații bune de-a marca, după care am slăbit ritmul, de neînțeles, probabil au simțit lejeritatea jocului jucătorii noștri și ușor au echilibrat cei de la Constanța, iar la pauză lucrurile au stat invers. Am reușit să schimbăm un pic viteza de joc și cred că repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Din păcate, am reușit să marcăm doar un gol, cât să luăm un punct”, a afirmat Beza.

Tehnicianul nu consideră că este un blestem faptul că Șelimbărul nu a reușit încă să obțină prima victorie pe terenul altei echipe: ”La fotbal nu e blestem, e modul în care abordezi jocul, modul în care îl duci pe toată durata lui. Astăzi (n.a. sâmbătă), cred că, dacă am fi marcat rapid, nu se punea problema învingătoarei, dar oricât am încercat noi să pregătim jocul, totul este în mintea lor (n.a. a jucătorilor)... Cu o evoluție mai slabă a câtorva jucători, lucrurile au stat un pic dezechilibrat pentru noi în prima repriză”.

Beza a vorbit la superlativ despre autorul golului egalizator, Daniel Tătar, și a spus că își reproșează faptul că nu a reușit să-i monteze pe unii dintre jucătorii folosiți la Techirghiol să evolueze la nivelul așteptărilor în prima parte.

”Daniel Tătar este un jucător remarcabil, un jucător constant. Avem mulți jucători constanți, ceea ce e bine. Sunt foarte mulțumit de repriza a doua, pentru că ne-am schimbat în primul rând atitudinea. Îmi reproșez că nu am reușit să-i fac și în prima repriză la fel ca în a doua și atunci lucrurile ar fi stat invers, este un rezultat care nu ne mulțumește, am venit să câștigăm, era un teren pe care ar fi trebuit să obținem toate cele 3 puncte, am pierdut o oportunitate mare de a ne ridica în clasament dar nu avem ce să facem decât să ne gândim la următorul joc pe care, la fel cum pregătim fiecare meci, ne gândim la victorie”, a adăugat Eugen Beza.

Antrenorul ”cavalerilor roșii” nu s-a arătat deranjat de faptul că, în prelungiri, când echipa sa a obținut o lovitură de la colțul terenului, ”centralul” Marius Chițu a luat decizia de a pune capăt jocului: ”Nu, nu, nu, nu, nu, nu înseamnă că din cornerul ăla era un gol. Dacă arbitrul a considerat că timpul a trecut, nu, nu, nu! Frustrant e că vi cu gânduri mari, cu planuri mari și pleci cu un singur punct”.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia