Tribuna
Edy Iordănescu nu vrea să își prelungească contractul cu Gaz Metan. ”Nu sunt dispus să continui pentru că sunt multe neclarități”
b.o.n.
1226 vizualizari
Edy Iordănescu nu vrea să își prelungească contractul cu Gaz Metan. ”Nu sunt dispus să continui pentru că sunt multe neclarități”

 

Antrenorul ”lupilor negri”, Edward Iordănescu, a declarat că nu intenționează să își prelungească înțelegerea cu gruparea medieșeană, scadentă la finalul lunii viitoare. Dacă se va despărți pe 30 iunie de Gaz Metan, atunci medieșenii vor fi nevoiți fie să termine sezonul cu ”secunzii” Alexandru Radu, Flavius Boroncoi și Ionuț Stelescu.
Iordănescu junior a explicat care sunt motivele pentru care nu ar fi dispus să rămână pe banca medieșenilor până la finalul acestei ediții de campionat. Printre motivele invocate se numără faptul că încă nu se știe dacă Gaz Metan va ieși din insolvență.
"Trăiesc cu incertitudine, e o stare de incertitudine care persistă la nivel de prima ligă, sunt multe lucruri neclare. Nu vreau să vorbesc foarte mult pentru că sunt multe neclarități în ceea ce înseamnă relația mea cu clubul. Noi, față de alte echipe, am fost în șomaj tehnic în această perioadă, activitatea s-a întrerupt total, nu am putut să ne mișcăm deloc. Toată situația a pus o frână la nivel de club, aveam niște etape pe care ne-am propus să le parcurgem și a trebuit să ne abatem. S-a reînceput activitatea la nivel de echipă, s-au făcut toate procedurile, au ieșit băieții negativ, sunt cantonați la stadion și au început procesul de pregătire cu staff-ul meu. Eu și conducerea trebuie să stabilim viitorul meu, dacă merg cu echipa în continuare, mie expirându-mi contractul pe 30 iunie, deși am anunțat clubul că nu doresc să îmi prelungesc contractul încă o lună. Ori terminăm contractul și încheiem amiabil, ori punem în discuție un contract pe încă un sezon. Dacă își poate face calculele necesare clubul și să vadă ce buget și ce condiții avem pentru sezonul următor... Nu, nu sunt dispus să prelungesc, pentru că sunt  multe neclarități. Ca să pot să îmi asum astea, trebuie totul să fie clar.  Nu mă simt îndatorat față de club pentru că am depășit așteptarile, însă mă simt îndatorat jucătorilor, cu ei am performat, meritul este al lor pentru calificare. Mingea este la club în curte, ei trebuie să calculeze, să vadă și să își facă socotelile. Cum afectează pandemia clubul, la nivel financiar, să vedem dacă iese din insolvență clubul", a declarat Edy Iordănescu la Digi Sport.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia