Tribuna
Edy Iordănescu, a treia suspendare din acest sezon!
b.o.n.
974 vizualizari
Edy Iordănescu, a treia suspendare din acest sezon!
Tehnicianul Gazului Metan a fost eliminat la finalul meciului de la Clinceni şi va sta în tribună două etape.

 

Gaziştii sunt nevoiţi să se descurce în, poate, cel mai important meci al sezonului, ce l de duminică, cu Dinamo, de pe teren propriu, fără Edward Iordănescu pe bancă.

Tehnicianul Gazului Metan, Edy Iordănescu, a fost elimiat de ”centralul” Adrian Cojocaru imediat după ce arbitrul a acordat penalti pentru Academica la hențul făcut în careu de Fofana. Extrem de nervos, antrenorul ”lupilor negri” i-a reproșat lui Cojocaru decizia luată și, cum mai avea un ”galben” încă din prima repriză, după ce l-a văzut pe al doilea a fost trimis în tribună.

Ieri, antrenorul "lupilor negri" şi-a aflat pedeapsa: două etape de suspendare. Astfel, el va rata nu numai jocul cu Dinamo, ci şi pe cel din prima etapă a play-off-ului sau play-out-ului, pentru că situaţia în privinţa gaziştilor se va clarifica abia la finalul etapei din weekend.

"În baza art. 53.1 din RD se sancționează dl. Iordănescu Edward, antrenor CS Gaz Metan Mediaș, cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 320 lei", este anunţul făcut de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pe frf.ro.

Iordănescu junior nu este la prima ”ispravă” de acest gen în actualul sezon. Antrenorul Mediașului a fost în dese rânduri clientul arbitrilor, iar î toamnă a fost eliminat de două ori. Prima dată, chiar în etapa inaugurală a acestei ediții de campionat, după 2-2 acasă cu Chindia Tîrgoviște, apoi la sfârșitul lunii septembrie, în pauza meciului cu CFR Cluj.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia