Tribuna
Ediţia a XXVI-a a Cupei Colegiului Naţional "Gh. Lazăr" la schi şi snowboard, pe 1 februarie, la Arena Platoş
Ovidiu BOICA
2543 vizualizari
Ediţia a XXVI-a a Cupei Colegiului Naţional

O nouă ediţie, a XXVI-a, a tradiţionalei competiţii Cupa Colegiului Naţional "Gh. Lazăr" la schi şi snowboard va avea loc chiar în prima zi din luna februarie, pe pârtia B a resortului de schi şi snowboard Arena Platoş din Păltiniş, cu începere de la ora 10:00.
"Pentru lăzărişti, foşti sau actuali elevi, luna februarie înseamnă tradiţionala invitaţie pe pârtie, la concursul de schi şi snowboard "Cupa Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr", aflată la a XXVI-a ediţie. Concursul este unic în ţară, iar la acesta sunt aşteptaţi să participe actuali elevi din clasele de la a V-a până la a-XII-a, până la absolvenţi ai acestui colegiu, mai tineri sau ajunşi între timp cu tâmplele albe. Se doreşte să fie o sărbătoare "lăzăristă", ca de fiecare dată, şi nu o competiţie de mare performanţă sportivă. Cu toate acestea, concursul respectă toate "canoanele" unui concurs de schi şi snowboard", a afirmat prof. Lucian Ciovică.
Înscrierile se fac, de luni până vineri, la Catedra de Educaţie Fizică şi Sport a colegiului.
La fel ca în anii trecuţi, cei care vor sa susţină financiar sau material organizarea acestui concurs, se pot adresa profesorilor de educatie fizică ai Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr".
 

comentarii
1 comentarii

Rog pe cei de la Tribuna sa modereze mesajele pentru ca unele persoane pot fi pacalite de schema de mai jos. Numarul de telefon este unul din zona Africa si se pot percepe taxe foarte mari daca se apeleaza numarul de telefon. Nu trimiti nici un mesaj la adresa de mail pentru ca apoi o sa va bombardeze cu mesaje de tip spam.
Om sarac
28.01.2020 10:09
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia