Tribuna
Comunicat de presa
Ediţia 2021 a Triadei MTB va debuta în a doua jumătate a lunii mai
Dan FRÂNCU
744 vizualizari
Ediţia 2021 a Triadei MTB va debuta în a doua jumătate a lunii mai

La doar două zile după ce au anunţat amânarea competiţiei Triada MTB Avrig, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (strat consistent de zăpadă în mai multe zone ale traseului unora dintre probele de concurs, precum şi previziunile deloc optimiste pentru cele trei zile de competiţie), organizatorii au dat publicităţii noua perioadă de desfăşurare a acţiunii: 21 – 23 mai. Sportivii ce doresc totuşi să vină la Avrig şi în zilele acestui sfârşit de săptămână, sunt provocaţi de organizatorii Triadei MTB să participe la câteva ture de mountain biking. “Ediția 2021 a Triadei MTB Avrig, amânată din cauza vremii nefavorabile, va avea loc în perioada 21 – 23 mai. Competiția, care ar fi trebuit să se desfășoare la Avrig în perioada 23 – 25 aprilie, a fost reprogramată pentru sfârșitul lunii mai când, potrivit prognozelor meteorologice, vom avea vreme caldă și trasee perfect practicabile. În fiecare an, am pus siguranța participanților pe primul loc și nici anul acesta nu am vrut să fie altfel. Am parcurs în fiecare zi traseele de competiție, ca să ne asigurăm că ne vom putea desfășura în cele mai bune condiții dar, din păcate, în zonele mai înalte, a nins recent și stratul de zăpadă este suficient de mare ca să le dea bătăi de cap concurenților înscriși în competiție. Nu am avut până acum accidente majore deoarece siguranța participanților a fost și este prioritatea numărul 1. De aceea, analizând riscurile potențiale la care ar fi fost supuși participanții, am decis să amânăm competiția pentru data de 21 mai, dar să o organizăm în mod responsabil, ca și până acum”, menţionează organizatorii într-un comuicat de presă.

Organizare cu respectarea măsurilor de securitate sanitară…

Deoarece este încă pandemie Covid – 19, organizarea unui eveniment sportive de asemenea anvergură presupune şi aplicarea unor măsuri speciale de siguranţă sanitară, menite să protejeze de infectare atât organizatorii, cât şi colaboratorii şi participanţii. “Și anul acesta, toți participanții trebuie să-și monitorizeze starea de sănătate și să respecte cu strictețe măsurile pentru protejarea împotriva COVID - 19, precum purtarea măștii, igiena mâinilor, distanțarea fizică și respectarea recomandărilor de a rămâne acasă dacă există simptome specifice bolii”, informează organizatorii.

Triada MTB Avrig 2021 este organizată de A.C.S. ProCycling, în colaborare cu Primăria orașului Avrig și Palatul Brukenthal Avrig.

Detalii despre înscrieri, program și trasee, găsiți pe site-ul www.triadamtb.ro și pe pagina de Facebook a competiţiei.

“În 24 și 25 aprilie, îi așteptăm pe toți cei care vor, să vină alături de noi, pentru câteva ture de mountain bike. Traseele Triadei MTB Avrig, în cea mai mare parte amenajate și marcate, vor fi parcurse în funcție de condițiile meteo din acel moment”, se arată în finalul comunicatului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia