Tribuna
SEVIS
Echipele U13 și U16 ale BC CSU Sibiu, pe primul loc în grupe
Ovidiu BOICA
867 vizualizari
Echipele U13 și U16 ale BC CSU Sibiu, pe primul loc în grupe
Sibienii au câștigat 7 din cele 8 meciuri disputate în Sala ”Transilvania” și Sala Sporturilor din Șura Mică.

 

Juniorii BC CSU Sibiu U13 și U16 au încheiat pe primul loc în grupă primele turnee ale sezonului 2020/2021 disputate weekendul trecut în Sala ”Transilvania” și Sala Sporturilor din Șura Mică. Echipa Under 13, pregătiți de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu, a încheiat turneul cu 3 victorii și o înfrângere, în timp ce echipa antrenată de Alexandru Rubint și Goran Vrkic, cea de U16, a terminat turneul cu victorii pe linie, câștigând toate cele patru jocuri de sâmbătă și duminică.

Într-un an extrem de dificil, în care inclusiv partea de pregătire a fost grav afectată, copii legitimați la BC CSU Sibiu au demonstrat multă ambiție și dorință de a câștiga, iar dovadă stau rezulatele foarte bune pe care le-au obinut la primele meciuri oficiale din actuala stagiune, a notat BC CSU Sibiu pe site-ul propriu.

Echipa de juniori U13 a câștigat cu 59-36 și 65-41 meciurile cu Alpha Sport Team (alb), iar cu ”verzii” de la Alpha Sport Team a pierdut, sâmbătă, cu 77-69, iar a doua zi a câștigat cu 87-76.

Din lotul Under 13 coordonat de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu fac parte Erik Sledinschi, Sebastian Schipor, Radu Popa, Andrei Toader, Octavian Dușe, Felix Petrinca, Andrei Vulc, Radu Pipernea, Mihai Sămărghițean, Andrei Manițiu, Matei Coroian, Sergiu Păuna.

BC CSU Sibiu U16 au câștigat cu 134-27 și 81-31 meciurile cu echipa Clubului Sportiv Școlar Sibiu și cu 91-56 și 83-53 pe cele cu CSȘ Sf. Gheorghe.

Din lotul Under 16 coordonat de Alexandru Rubint și Goran Vrkic fac parte Bogdan Bădițescu, Bogdan Murășan, Alexandru Vulc, Cătălin Grumăzescu, Darius Constantin, Casian Stoica, Vlad Stănese, Mihnea Cipariu, Iustin Manea, Robert Dușe, Roberto Kruppa.

”Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au prezentat cele două echipe de juniori ale noastre, la turneele din acest weekend și de modul în care au jucat. În primul rând, pentru că este prima dată când jucăm meciuri oficiale cu acești copii alături de care am lucrat mult, iar rezultatele se văd. Ambele echipe, atât cea Under 13, cât și Under 16 au încheiat turneele pe primul loc și ne-am calificat mai departe, așa că vor urma meciuri și mai bune. Mă aștept ca intensitatea jocurilor să crească și să arătăm un nivel  de joc și mai bun pe viitor. În ciuda acestei perioade extrem de dificile pentru toată lumea, am reușit să creăm un program de pregătire coerent și vreau să îi felicit pe toți din Club pentru profesionalismul arătat. Felicit stafful tehnic al echipelor pentru că a reușit, pas cu pas, să implementeze această linie de pregătire și sunt convins că vom avea rezultate tot mai bune în viitor. Aceasta este extrem de importantă având în vedere că pregătim baza piramidei, iar obiectivul nostru este ca cei din top să ajungă să joace pentru echipa de seniori”, a declarat Goran Vrkic.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia