Tribuna
Echipele de handbal și fotbal ale Liceului Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig, pe podium la fazele județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar
Ovidiu BOICA
2515 vizualizari
Echipele de handbal și fotbal ale Liceului Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig, pe podium la fazele județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

 

Rezultate notabile pentru elevii Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” din Avrig la fazele județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Atât echipa feminină de handbal, cât și cea masculină s-au clasat pe locul secund, în vreme cea de fotbal a ocupat la final locul al treilea.

Echipa feminină de handbal este alcătuită din Bianca Anghelini, Teodora Dordea, Ștefania Gherghel, Andra Ghiță, Sonia Hălmaciu, Patricia Marc, Claudia Mărgărit, Sonia Mereș, Maia Muha, Florinela Oancea, Teodora Șeulean, Antonia Tera, Natalia Teculeț și Tania Vornic, în vreme cea masculină îi are în componență pe Răzvan Anghelini, Darius Cosmuță, Răzvan Coșuleanu, Alexandru David, Rareș David, Denis Din, Darius Gheorghiță, Ștefan Hrițuleac, Alexandru Milășan, Andrei Mureșan, Giani Mureșan, Răzvan Popențiu și Vlad Vlaicu.

În componența echipei de fotbal se regăsesc Ciprian Boariu, Raul Lazăr, Florin Jiga, Kevin Voineac, Raul Filigean, Alex Sasu, Mihail Jugăreanu, Tudor Hadăr, Robert Coșuleanu, Flavius Moldovan, Casian Mărgărit, Raul Man, Raul Lucaveschi și Eduard Ghenghea.

De asemenea, la cros, reprezentanții Liceului Teoretic ”Gh. Lazăr” din Avrig au obținut rezultate notabile la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, aceștia urmând să concureze la următoarea etapă, faza județeană. Teodora Chialda s-a clasat pe primul loc în întrecerea rezervată elevilor din clasele I și a II-a, Anca Nașc și Robert Tiuț, pe locurile al II-lea, respectiv al III-lea la nivelul claselor a III-a și a IV-a, Sonia Mereș și Andrei Mureșan, pe primul loc la clasele a V-a, a VI-a, a VII_a și a VIII-a, iar la nivelul claselor de liceu (a IX-a - a XIII-a), Raluca Vlasie, pe primul loc la feminin, Marius Barbu și Raul Lazăr pe primele două locuri la masculin.

”Catedra de Educație Fizică și Sport a Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr”din Avrig mulțumește pentru sprijinul acordat Inspectoratului Județean Sibiu, prof. Mircea Galață, inspector școlar pentru disciplina Educație Fizica și Sport, conducerii liceului, directorului prof. Marcel Luca, directorului adjunct, prof. Gheorghe Frăticiu, Primăriei Avrig și, nu în ultimul rând, părinților. Se împlinesc 200 de ani de la moartea lui Gheorghe Lazăr, fondatorul învățământului în limba română din Țara Românească, iar prin aceste rezultate dorim să ne aducem și noi contribuția pentru readucerea în memoria contemporanilor a personalității complexe a celui căruia liceul îi poartă numele șii facem acest lucru prin performanțe sportive”, au declarat prof. Călin Lascu și prof. Ionuț Dăncilă din partea Cadedrei de Educație Fizică și Sport din cadrul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA