Tribuna
Echipajul sibian Sebastian Barbu / Bogdan Iancu se menține pe primul loc în clasamentul general, în Campionatul Național. Titlul se decide la Cluj-Napoca
b.o.n.
1015 vizualizari
Echipajul sibian Sebastian Barbu / Bogdan Iancu se menține pe primul loc în clasamentul general, în Campionatul Național. Titlul se decide la Cluj-Napoca
După 3 zile intense, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat pe locul secund Raliul Iașiului, etapa a VII-a din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”. Cu acest rezultat, echipajul sibian își păstrează prima poziție la general și rămâne în lupta pentru titlul național din 2022, care se va decide în ultima etapă, Raliul Clujului.

 

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat pe locul secund Raliul Iașiului, penultima etapă a sezonului 2022 din Campionatul Naționald e Raliuri ”Betano”. În urma acestui rezultat, echipajul sibian se menține în fotoliul de lider al clasamentului general, iar în ultima etapă, în localitatea de la poalele Feleacului, va duce lupta decisivă pentru titlul național.

După Raliul Iașiului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au un total de 229,60 de puncte. Locul secund e ocupat de campionul en-titre, Simone Tempestini, cu 218 puncte, iar Andrei Gîrtofan completează podiumul, cu 210,20 puncte.

Cei doi sibieni au luat startul, weekendul trecut, în Raliul Iașului, cu o Skoda Fabia Rally 2, preparată de AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition. După 3 zile intense și 134 de kilometri parcurși, împărțiți în 8 probe speciale, echipajul sibian a terminat etapa cu al doilea timp.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început etapa cu cel mai bun timp pe ”superspeciala” Râpa Galbenă, care s-a desfășurat vineri, pe străzile din centrul orașului Iași, în prima zi a raliului.

”Este un început bun, dar adevăratul raliu va fi sâmbătă și duminică pe probele de macadam”, spunea Sebastian Barbu, la finalul primei zile din Raliul Iașului.

Sâmbătă și duminică au fost două zile marcate de condiții meteo schimbătoare cu ploaie, mult noroi și, în final, puțin soare. În aceste condiții, alegerea anvelopelor și a strategiei de concurs a fost extrem de importantă. Cu o evoluție constantă, pe următoarele 8 probe speciale, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu și-au asigurat încă o clasare pe podium în 2022, susține echipajul sibian, într-un comunicat de presă.

“Așa cum spuneam și înainte de start această etapă a fost una foarte dificilă pentru noi, mai ales că vitezele atinse au fost extreme pentru o etapă pe macadam, iar pe unele probe a contat doar viteza maximă cu care poate să meargă o mașină de curse, iar asta nu este normal pentru o etapă de Campionat Național. Am terminat raliul fără probleme, însă nu chiar cu rezultatul pe care ni-l doream. Am avut un ritm bun pe unele probe, pe altele unde am crezut că suntem rapizi am pierdut de fapt mult timp. A fost o senzație foarte ciudată”, a mai spus Sebastian Barbu, la finalul etapei de la Iași.

”La general, lucrurile arată bine, dar să nu uităm că la final formula de calcul este de N-2. Sunt însă optimist, pentru că acest loc secund de la Iași ne menține în lupta pentru titlu, așa că o să luăm startul la Raliul Clujului și mai motivați”, a adăugat pilotul sibian.

 

Serie unică de NFT-uri

 

Înaintea acestei etape, echipajul sibian, împreună cu partenerul lor oficial ARC StakingSolutions, lider în ecosistemul Elrond în privința calității serviciilor de staking conectate unei infrastructuri descentralizate, au lansat și o serie unică de șapte NFT-uri, cu numeroase utilități avantajoase cum ar fi acces gratuit la cursul Arc Academy „Blockchain Adventure”, sau acces gratuit la toate evenimentele de networking marca ARC.

Cele 7 NFT-uri au fost realizate în tehnica creionului de artistul Radu Nechifor și îi au în prim plan pe Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, dar și modelul Skoda Fabia Rally 2 cu care concurează anul acesta. Colecția poate fi vizualizată aici https://bit.ly/3pS950j.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA